PHP 7 becomes unstable after a few hours.

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

PHP 7 becomes unstable after a few hours.

Postby jwhitley2002 » 13. October 2016 18:49

So, I have a strange problem with any XAMMP installation using PHP 7.
At first, everything is fine for the first few hours. Then any pages with a POST form stops working. As in the super global $_POST is empty. If I leave it going, all pages eventually stops responding. Restarting Apache fixes the problem.

Things I’ve tried: In httpd.conf
AcceptFilter http none
AcceptFilter https none

Using and XAMMP build with php 7.0.9 (win32-7.0.9-0-VC14)

If I use an XAMMP build with php 5.6.23 runs fine, then I change the php version using the conf/extra/httpd-xampp.conf and a downloaded php from php.net. Doing this with 5.6.26 works fine but not with 7.0.11 (or any 7 version), it works at first but eventually becomes unstable.

System setup, Windows Server 2008 with 8GB RAM and 8 CPU Cores (Resources are never even close to topping out)

Any suggestions on what to try next?
jwhitley2002
 
Posts: 1
Joined: 13. October 2016 18:37
XAMPP version: 7.0.9-0-VC14
Operating System: Windows Server 2008 R2

Re: PHP 7 becomes unstable after a few hours.

Postby Nobbie » 14. October 2016 14:27

jwhitley2002 wrote:and a downloaded php from php.net


Ask on php.net, that PHP version is not from Bitnami. A hint from me: apply a better description than only "becomes unstable after a few hours". I would not have any clue with that "description".
Nobbie
 
Posts: 8775
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 76 guests