"Localhost/xampp/" Page Not being Displayed Properly

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

"Localhost/xampp/" Page Not being Displayed Properly

Postby ehsanul » 08. May 2016 21:03

Hi,

I am a PHP newbie. I have just installed xampp. I can activate Apache and Mysql from the Xampp Control Panel. But for some unknown reasons, the page of "http://localhost/xampp/" is not being displayed properly. It is just showing "Index of /xampp," similar to this image:

Image

In addition, above the line "Apache/2.4.17 (Win32) OpenSSL/1.0.2d PHP/5.6.20 Server at localhost Port 80," it shows "parent directory."

But so far I know, it must look like this:
Image

What should I do to solve this issue?

It can be noted that I have disabled UAC.

Thanks in advance.
ehsanul
 
Posts: 2
Joined: 08. May 2016 20:49
XAMPP version: 5.6.20
Operating System: Windows 8.1

Re: "Localhost/xampp/" Page Not being Displayed Properly

Postby Altrea » 08. May 2016 23:15

Hi,

Assuming you are using XAMPP version 5.6.20 as listed in your profile (your screenshots are pretty much confusing):
[Q&A] Where is the orange administration page

best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8299
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: "Localhost/xampp/" Page Not being Displayed Properly

Postby ehsanul » 09. May 2016 08:26

Hi Altrea,

Thanks for your quick response. I really appreciate it.

My web browser is showing this page:
Image

Does that mean that I am good to go with running PHP programs?

And yes. I am using XAMPP version 5.6.20.

Thanks.

Best regards,
Ehsanul Haque Kanan
ehsanul
 
Posts: 2
Joined: 08. May 2016 20:49
XAMPP version: 5.6.20
Operating System: Windows 8.1


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: ben.mansuk and 57 guests