Apache is not running

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Apache is not running

Postby karan.arya4196 » 26. January 2016 06:43

[Tue Jan 26 10:56:53.594211 2016] [ssl:warn] [pid 812:tid 380] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Tue Jan 26 10:56:54.031714 2016] [ssl:warn] [pid 812:tid 380] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Tue Jan 26 10:56:55.461024 2016] [mpm_winnt:notice] [pid 812:tid 380] AH00455: Apache/2.4.18 (Win32) OpenSSL/1.0.2e PHP/7.0.1 configured -- resuming normal operations
[Tue Jan 26 10:56:55.461024 2016] [mpm_winnt:notice] [pid 812:tid 380] AH00456: Apache Lounge VC14 Server built: Dec 9 2015 10:17:39
[Tue Jan 26 10:56:55.461024 2016] [core:notice] [pid 812:tid 380] AH00094: Command line: 'c:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Tue Jan 26 10:56:55.461024 2016] [mpm_winnt:notice] [pid 812:tid 380] AH00418: Parent: Created child process 992
[Tue Jan 26 10:56:56.070398 2016] [ssl:warn] [pid 992:tid 404] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Tue Jan 26 10:56:56.273525 2016] [ssl:warn] [pid 992:tid 404] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Tue Jan 26 10:56:56.336045 2016] [mpm_winnt:notice] [pid 992:tid 404] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.
karan.arya4196
 
Posts: 2
Joined: 26. January 2016 06:41
Operating System: Windows 8.1

Re: Apache is not running

Postby Altrea » 26. January 2016 07:01

Apache is already running.
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8293
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Apache is running - but localhost is not

Postby karan.arya4196 » 26. January 2016 10:30

Apache is running as I made the following changes in the httpd.conf file -
#Listen 12.34.56.78:80
Listen 8080
.
.
.
ServerName localhost:8080

Changes were also made by me in the httpd-ssl.conf file -
Listen 4433
.
.
<VirtualHost _default_:4433>
.
ServerName www.example.com:4433

But, when I type either "localhost" or "localhost:8080" in the browser, I am directed to the "Test Page for the Apache HTTP Server on Red Hat Enterprise Linux "page.

Guide me to resolve the issue.
karan.arya4196
 
Posts: 2
Joined: 26. January 2016 06:41
Operating System: Windows 8.1

Re: Apache is running - but localhost is not

Postby Nobbie » 26. January 2016 11:08

This means:

a) you are running Red Hat Linux, but this the Windows Forum

b) you already have an Apache installed on your Red Hat Linux and is already running.

If you want to run Xampp instead, you should at least stop that Red Hat Apache, and/or de-install it. Dont ask me, how to do so, that is a Red Hat question, not a Xampp question. Or, de-install Xampp and forget about it, because you already have an Apache running on your PC.

P.S.: Why do you spam this Xampp Forum with your question? There is no need to ask 4 times the same question in 4 different subforums. This is against the netiquette.
Nobbie
 
Posts: 8770
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 59 guests