Problems starting Apache in control panel

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Problems starting Apache in control panel

Postby danyberr » 15. January 2016 11:36

Hello to everybody,
I have installed few minutes ago this version of Xampp, win32-5.6.15-1-VC11, on my desktop (windows 7 home premium 64 bit) and an error occurs when I try to start Apache (Apache starts after I click on the start button and immediately after it is stopped).

This is the log file text:

[Fri Jan 15 11:06:34.807795 2016] [ssl:warn] [pid 4484:tid 240] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Fri Jan 15 11:06:35.022796 2016] [ssl:warn] [pid 4484:tid 240] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Fri Jan 15 11:06:35.134796 2016] [mpm_winnt:notice] [pid 4484:tid 240] AH00455: Apache/2.4.17 (Win32) OpenSSL/1.0.2d PHP/5.6.15 configured -- resuming normal operations
[Fri Jan 15 11:06:35.134796 2016] [mpm_winnt:notice] [pid 4484:tid 240] AH00456: Apache Lounge VC11 Server built: Oct 13 2015 10:54:13
[Fri Jan 15 11:06:35.134796 2016] [core:notice] [pid 4484:tid 240] AH00094: Command line: 'G:\\Xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d G:/Xampp/apache'
[Fri Jan 15 11:06:35.144796 2016] [mpm_winnt:notice] [pid 4484:tid 240] AH00418: Parent: Created child process 11456
[Fri Jan 15 11:06:35.785798 2016] [ssl:warn] [pid 11456:tid 252] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Fri Jan 15 11:06:35.935799 2016] [ssl:warn] [pid 11456:tid 252] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Fri Jan 15 11:06:36.015799 2016] [mpm_winnt:notice] [pid 11456:tid 252] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.

Please, let me know how I can solve this issue (the problem occurs also if I disable my antivirus and also with Skype disabled).

Thank you in advance for your help.

Regards,
Daniele
danyberr
 
Posts: 2
Joined: 15. January 2016 11:19
Operating System: Windows 7 home premium 64bit

Re: Problems starting Apache in control panel

Postby Altrea » 15. January 2016 14:19

Hi,

There is no error in this log. We need additional information to identify this issue.
Please read this: [FGA] Insufficient debug information - Apache starting issue

best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8290
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Problems starting Apache in control panel

Postby danyberr » 15. January 2016 17:27

Hi Altrea,
thank you so much for your quinck support.
Now I have run xampp as administrator and all seems to work perfectly.


Best regards,
Daniele
danyberr
 
Posts: 2
Joined: 15. January 2016 11:19
Operating System: Windows 7 home premium 64bit


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 88 guests