Apache not working

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Apache not working

Postby Creation2ch » 04. October 2015 12:27

Hi, my apache doesn't want to start.....
I have the following message :
Error: Apache shutdown unexpectedly.
13:13:54 [Apache] This may be due to a blocked port, missing dependencies,
13:13:54 [Apache] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
13:13:54 [Apache] Press the Logs button to view error logs and check
13:13:54 [Apache] the Windows Event Viewer for more clues
13:13:54 [Apache] If you need more help, copy and post this
13:13:54 [Apache] entire log window on the forums

and in the Logs :
[Sun Oct 04 12:20:35.526805 2015] [ssl:warn] [pid 5572:tid 528] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Sun Oct 04 12:20:35.630946 2015] [ssl:warn] [pid 5572:tid 528] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Sun Oct 04 12:20:35.662970 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 5572:tid 528] AH00455: Apache/2.4.16 (Win32) OpenSSL/1.0.1p PHP/5.6.12 configured -- resuming normal operations
[Sun Oct 04 12:20:35.662970 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 5572:tid 528] AH00456: Apache Lounge VC11 Server built: Jul 12 2015 10:56:48
[Sun Oct 04 12:20:35.662970 2015] [core:notice] [pid 5572:tid 528] AH00094: Command line: 'C:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Sun Oct 04 12:20:35.667033 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 5572:tid 528] AH00418: Parent: Created child process 8896
[Sun Oct 04 12:20:36.134514 2015] [ssl:warn] [pid 8896:tid 544] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Sun Oct 04 12:20:36.217573 2015] [ssl:warn] [pid 8896:tid 544] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Sun Oct 04 12:20:36.257840 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 8896:tid 544] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.

So I don't know what I must do....

Thanks in advance for your help
Creation2ch
 
Posts: 2
Joined: 04. October 2015 12:11
Operating System: Windows 10

Re: Apache not working

Postby Altrea » 04. October 2015 12:52

Hi,

There is a sticky for this
[FGA] Apache won't start

best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8294
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Apache not working

Postby Creation2ch » 04. October 2015 16:41

Thanks a lots !!! Now it's working :-)
Creation2ch
 
Posts: 2
Joined: 04. October 2015 12:11
Operating System: Windows 10


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 61 guests