Some sites "Server not found" (Others OK)?

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Some sites "Server not found" (Others OK)?

Postby try2dev » 19. August 2015 23:21

Been using XAMPP for a few years now - mostly Drupal, never had any issues. Suddenly I receive a "Server not found" for only SOME sites in htdocs. (One Drupal site continues to work perfectly.)

I don't understand how some sites are working if it is a port issue. Any help would greatly be appreciated! Thank you very much. See details below.

XAMPP Version 5.6.3
Win 7 Pro SP1 64-bit
D:\xampp\
Not using SSL in any sites
Tried in multiple browsers (FireFox, Chrome, IE, Opera)
Port 80 was changed to 8080 about a year ago and has been working fine
Changed other port to 7331 in an attempt to resolve issue
Saw https://community.apachefriends.org/f/viewtopic.php?f=16&t=71493&p=244623&hilit=server+found#p244623 and did "int ip reset" and "winsock reset" successfully
Likely a coincidence, but problems started while testing a number of Bootstrap based Drupal themes.

error.log
[Wed Aug 19 17:49:52.866200 2015] [ssl:warn] [pid 5268:tid 332] AH01909: www.example.com:7331:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Wed Aug 19 17:49:52.956200 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 5268:tid 332] AH00455: Apache/2.4.10 (Win32) OpenSSL/1.0.1i PHP/5.6.3 configured -- resuming normal operations
[Wed Aug 19 17:49:52.956200 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 5268:tid 332] AH00456: Apache Lounge VC11 Server built: Jul 17 2014 11:50:08
[Wed Aug 19 17:49:52.956200 2015] [core:notice] [pid 5268:tid 332] AH00094: Command line: 'd:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d D:/XAMPP/apache'
[Wed Aug 19 17:49:52.976200 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 5268:tid 332] AH00418: Parent: Created child process 5496
[Wed Aug 19 17:49:54.366200 2015] [ssl:warn] [pid 5496:tid 344] AH01909: www.example.com:7331:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Wed Aug 19 17:49:54.950200 2015] [ssl:warn] [pid 5496:tid 344] AH01909: www.example.com:7331:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Wed Aug 19 17:49:55.005200 2015] [mpm_winnt:notice] [pid 5496:tid 344] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.
try2dev
 
Posts: 4
Joined: 19. August 2015 21:31
Operating System: Windows 7 Pro SP1 64-bit

Re: Some sites "Server not found" (Others OK)?

Postby Altrea » 19. August 2015 23:48

Apache access.log entries of working and not working requests would be helpful
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8294
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Some sites "Server not found" (Others OK)?

Postby try2dev » 20. August 2015 00:27

Thanks for the quick response!

Here is some of the access.log: (If this is an excessive amount - sorry, I don't know which parts are relevant)

127.0.0.1 - AAAAtest [19/Aug/2015:16:21:37 -0400] "GET /ZZZZ.com/ HTTP/1.1" 200 27957 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:52:56 -0400] "GET /ZZZZ.com HTTP/1.1" 301 358 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:52:56 -0400] "GET /ZZZZ.com/ HTTP/1.1" 401 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - AAAAtest [19/Aug/2015:17:53:10 -0400] "GET /ZZZZ.com/ HTTP/1.1" 200 20179 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/modules/system/system.base.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 5428 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/modules/node/node.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 144 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/modules/system/system.menus.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 2035 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/modules/system/system.messages.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 961 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/modules/system/system.theme.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 3711 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/modules/comment/comment.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 184 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/modules/search/search.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 564 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/modules/field/theme/field.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 550 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/all/modules/views/css/views.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 707 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/all/modules/ckeditor/css/ckeditor.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 431 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/all/modules/ctools/css/ctools.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 509 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/all/themes/bootstrap_business/css/style.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 24690 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/all/modules/panels/css/panels.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 843 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/all/themes/bootstrap_business/css/local.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 257 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/all/themes/bootstrap_business/css/custom.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 72 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/default/files/color/bootstrap_business-d2c3a0e9/colors.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 807 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/modules/user/user.css?nsflbl HTTP/1.1" 200 1827 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/default/files/logo_1.png HTTP/1.1" 200 19530 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/all/modules/jquery_update/replace/jquery/1.10/jquery.js?v=1.10.2 HTTP/1.1" 200 273199 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/all/themes/bootstrap_business/images/local/To_Optimize_Body_Protein_Synthesis_BPS.jpg HTTP/1.1" 200 86483 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/all/themes/bootstrap_business/images/local/To_Optimize_Muscle_Endurance.jpg HTTP/1.1" 200 33991 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/misc/jquery.once.js?v=1.2 HTTP/1.1" 200 2974 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/misc/drupal.js?nsflbl HTTP/1.1" 200 14544 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/all/themes/bootstrap_business/images/local/To_Optimize_Muscle_Mass.jpg HTTP/1.1" 200 46086 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/all/themes/bootstrap_business/images/local/To_Optimize_Muscle_Strength.jpg HTTP/1.1" 200 131182 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/default/files/field/image/woman_swimming.jpg HTTP/1.1" 200 7374 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/default/files/field/image/golf.jpg HTTP/1.1" 200 4329 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:53:11 -0400] "GET /ZZZZ.com/sites/default/files/NNU-Chart-for-Home-Page.png HTTP/1.1" 200 9836 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:34 -0400] "GET / HTTP/1.1" 302 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:34 -0400] "GET /xampp/ HTTP/1.1" 200 595 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:34 -0400] "GET /xampp/head.php HTTP/1.1" 200 1393 "http://localhost:8080/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:34 -0400] "GET /xampp/start.php HTTP/1.1" 200 2710 "http://localhost:8080/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:34 -0400] "GET /xampp/navi.php HTTP/1.1" 200 3922 "http://localhost:8080/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:34 -0400] "GET /xampp/xampp.css HTTP/1.1" 200 4178 "http://localhost:8080/xampp/head.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:34 -0400] "GET /xampp/img/blank.gif HTTP/1.1" 200 43 "http://localhost:8080/xampp/head.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:34 -0400] "GET /xampp/img/head-for.gif HTTP/1.1" 200 791 "http://localhost:8080/xampp/head.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:34 -0400] "GET /xampp/xampp.js HTTP/1.1" 200 573 "http://localhost:8080/xampp/navi.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:34 -0400] "GET /xampp/img/xampp-logo-new.gif HTTP/1.1" 200 4878 "http://localhost:8080/xampp/head.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:34 -0400] "GET /xampp/img/apachefriends.gif HTTP/1.1" 200 979 "http://localhost:8080/xampp/navi.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:34 -0400] "GET /xampp/img/bitnami-xampp.png HTTP/1.1" 200 22133 "http://localhost:8080/xampp/start.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:34 -0400] "GET /xampp/img/head-windows.gif HTTP/1.1" 200 1362 "http://localhost:8080/xampp/head.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:35 -0400] "GET /xampp/img/strichel.gif HTTP/1.1" 200 61 "http://localhost:8080/xampp/navi.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:18:25:35 -0400] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 200 7782 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0"
127.0.0.1 - AAAAtest [19/Aug/2015:18:27:13 -0400] "GET /ZZZZ.com/order_now HTTP/1.1" 200 18596 "http://localhost:8080/ZZZZ.com/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
try2dev
 
Posts: 4
Joined: 19. August 2015 21:31
Operating System: Windows 7 Pro SP1 64-bit

Re: Some sites "Server not found" (Others OK)?

Postby Altrea » 20. August 2015 00:58

These lines don't contain much information. The only request resultung in an error (HTTP status code 4XX) is this one
Code: Select all
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:52:56 -0400] "GET /ZZZZ.com HTTP/1.1" 301 358 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:17:52:56 -0400] "GET /ZZZZ.com/ HTTP/1.1" 401 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"

The first line contains a permanently redirect status (301) and the second line results in an Unauthorized error (401).
Scan your access.log for the string HTTP/1.1" 4 for more line containing error codes.

And provide us some information which urls are working webapplications and which are not.
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8294
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Some sites "Server not found" (Others OK)?

Postby try2dev » 20. August 2015 01:19

Thanks again for the reply

I've tried to isolate the issue in the access.log

The below failed: (Chrome: ERR_CONNECTION_RESET)
Code: Select all
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:20:07:32 -0400] "GET /testtheme HTTP/1.1" 301 341 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"

Why the 301 341? The folder exists and has the same contents as the one below.

The below was OK:
Code: Select all
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:20:04:12 -0400] "GET /testme/ HTTP/1.1" 302 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36""


I've become a bit confused with regards to the ending "/". (I think my eyes are giving out today) Sometimes when I leave it off the URL it is OK and other times not. Does it matter if it is entered in the browser? (I thought it didn't.)

I appreciate any help. Thanks.
try2dev
 
Posts: 4
Joined: 19. August 2015 21:31
Operating System: Windows 7 Pro SP1 64-bit

Re: Some sites "Server not found" (Others OK)?

Postby Altrea » 20. August 2015 01:22

please provide us the access entries directly below these two entries.
The two entries only contain the redirects.
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8294
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Some sites "Server not found" (Others OK)?

Postby try2dev » 20. August 2015 01:37

These are the entries in order:

127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:20:07:32 -0400] "GET /testtheme HTTP/1.1" 301 341 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:20:11:04 -0400] "GET /testme HTTP/1.1" 301 338 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:20:11:04 -0400] "GET /testme/ HTTP/1.1" 302 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [19/Aug/2015:20:11:05 -0400] "GET /testme/install.php HTTP/1.1" 200 4862 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/44.0.2403.155 Safari/537.36"

Thanks again.
try2dev
 
Posts: 4
Joined: 19. August 2015 21:31
Operating System: Windows 7 Pro SP1 64-bit


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 37 guests