Change ports

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Change ports

Postby MyFourbits » 12. January 2015 16:18

Howdy all,
I have installed xampp and I see that it won't work with skype active. Apparently, they are 'listening' on the same ports? So, to start xampp I have to quit skype. I would like to run both at the same time. What is the best way to change this?

Thanks,
Paul
MyFourbits
 
Posts: 2
Joined: 09. January 2015 17:11
Operating System: Windows 7

Re: Change ports

Postby Altrea » 12. January 2015 16:53

Hi,

=> [FGA] Apache won't start

best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8286
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 45 guests