Change ports

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Change ports

Postby MyFourbits » 12. January 2015 16:18

Howdy all,
I have installed xampp and I see that it won't work with skype active. Apparently, they are 'listening' on the same ports? So, to start xampp I have to quit skype. I would like to run both at the same time. What is the best way to change this?

Posts: 2
Joined: 09. January 2015 17:11
Operating System: Windows 7

Re: Change ports

Postby Altrea » 12. January 2015 16:53


=> [FGA] Apache won't start

best wishes,
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
AF Moderator
Posts: 8243
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 36 guests