My Apache is not starting

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

My Apache is not starting

Postby Dabhands » 23. November 2014 01:43

1:30:14 AM [Apache] Attempting to start Apache app...
1:30:17 AM [Apache] Status change detected: running
1:30:19 AM [Apache] Status change detected: stopped
1:30:19 AM [Apache] Error: Apache shutdown unexpectedly.
1:30:19 AM [Apache] This may be due to a blocked port, missing dependencies,
1:30:19 AM [Apache] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
1:30:19 AM [Apache] Press the Logs button to view error logs and check
1:30:19 AM [Apache] the Windows Event Viewer for more clues
1:30:19 AM [Apache] If you need more help, copy and post this
1:30:19 AM [Apache] entire log window on the forums

Above is the info displayed in my xampp control panel. I don't know what I did wrong. How do I fix this?
Posts: 2
Joined: 23. November 2014 01:12
Operating System: Windows 7

Re: My Apache is not starting

Postby Altrea » 23. November 2014 10:31

Hi Dabhands,

Your thread doesn't really contain much helpful information for us to help you. So please read the following threads:

=> [INFO] How to not fail getting help here
=> [FGA] Insufficient debug information
=> [FGA] Apache won't start

best wishes,
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
AF Moderator
Posts: 8243
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 76 guests