xampp php 5.6.3 problem

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

xampp php 5.6.3 problem

Postby alanq » 21. November 2014 16:49

I have a php file with the following code
Code: Select all
define('BASEPATH', str_replace('\\', '/', dirname(__FILE__)) . '/');
$upload_url = $_POST["upload_url"];
$post_params['photo'] = '@'.BASEPATH."1.png";
$ch = curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $upload_url);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $post_params);
$result = curl_exec($ch);
curl_close($ch);
$result = json_decode($result);
$mess = array ('server' => $result->server, 'photo' => $result->photo, 'hash' => $result->hash);
echo json_encode($mess);

in previous versions of the code worked fine. But in the final with php 5.6.3 rabotaet.S not what is the reason? For earlier thanks.
alanq
 
Posts: 1
Joined: 21. November 2014 16:44
Operating System: Win 7 x64

Re: xampp php 5.6.3 problem

Postby Altrea » 21. November 2014 18:22

"not working" is never a qualified error report.
=> [FGA] Insufficient debug information
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8286
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests