Help on Copy/Migrate Xampp folder to Another PC????

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Help on Copy/Migrate Xampp folder to Another PC????

Postby j_kathiresan » 04. August 2014 04:24

Hi,

Version details:
ApacheFriends XAMPP Version 1.8.3 (xampp-win32-1.8.3-4-VC11.zip)
mediawiki-1.23.1 (folder: xampp\htdocs\mediawiki-1.23.1)

Created several pages and the xampp-control is working fine without any issues in my pc which is running under Windows 7 32 bit Edition

When i copied the entire xampp folder to another pc and apache, mysql server is not running when i clicked xampp-control.exe as i did in my pc

The xampp which i am using in my pc is not an installation one but just a zip folder.

Could someone help me in detail on how to copy and make it work or migrate from one pc to another?

Thanks.
j_kathiresan
 
Posts: 3
Joined: 04. August 2014 04:16
Operating System: Windows 7

Re: Help on Copy/Migrate Xampp folder to Another PC????

Postby Altrea » 04. August 2014 05:20

Hi,

Did you execute the setup_xampp.bat script after copying?
We need as much log messages as possible so please provide us the information of your control panel log window and your apache and mysql error log files.

Best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8290
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Help on Copy/Migrate Xampp folder to Another PC????

Postby j_kathiresan » 04. August 2014 07:36

I will capture all the logs and will send you. Sorry for not attaching the same in the first time.
j_kathiresan
 
Posts: 3
Joined: 04. August 2014 04:16
Operating System: Windows 7

Re: Help on Copy/Migrate Xampp folder to Another PC????

Postby j_kathiresan » 05. August 2014 06:26

i have executed setup_xampp.bat and apache started successfully with Green colour. MySQL still shows start label and with red colour. But the application is accessible with the UI. It seems something forbids to change the label as well as the colour and the log doesn't shows any error or issues. Do you have any checklist for this issue or it is a known bug?
j_kathiresan
 
Posts: 3
Joined: 04. August 2014 04:16
Operating System: Windows 7


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 80 guests