apache not get start

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

apache not get start

Postby ankitkumar99 » 25. July 2014 14:28

18:57:47 [Apache] Problem detected!
18:57:47 [Apache] Port 80 in use by "Unable to open process" with PID 4!
18:57:47 [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!
18:57:47 [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
18:57:47 [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port
18:57:47 [Apache] Problem detected!
18:57:47 [Apache] Port 443 in use by ""c:\xampp\apache\bin\httpd.exe" -k runservice" with PID 1704!
18:57:47 [Apache] Apache WILL NOT start without the configured ports free!
18:57:47 [Apache] You need to uninstall/disable/reconfigure the blocking application
18:57:47 [Apache] or reconfigure Apache and the Control Panel to listen on a different port
18:57:47 [Apache] Attempting to start Apache app...
18:57:47 [Apache] Status change detected: running
18:57:48 [Apache] Status change detected: stopped
18:57:48 [Apache] Error: Apache shutdown unexpectedly.
18:57:48 [Apache] This may be due to a blocked port, missing dependencies,
18:57:48 [Apache] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
18:57:48 [Apache] Press the Logs button to view error logs and check
18:57:48 [Apache] the Windows Event Viewer for more clues
18:57:48 [Apache] If you need more help, copy and post this
18:57:48 [Apache] entire log window on the forums


i have changed port as well on 81 , but didn't work .
ankitkumar99
 
Posts: 1
Joined: 25. July 2014 14:19
Operating System: windows 7

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests