Can't gain access to phpadmin

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Can't gain access to phpadmin

Postby dewwondm » 26. June 2014 16:39

Hello team:
I just installed Xampp (version 1.8.3). Xampp recognizes my computer as local host, but when I try to access phpadmin, firefox and google chrome both just kind of hangs. I'm using windows 7 Ultimate. My Xampp control panel is v3.2.1. I'm not sure how to attach the xampp error and access log files, so I'll just past them in. Thanks again in advance for taking out the time to help an apparent novice.

Access Log

127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:50 -0500] "GET / HTTP/1.1" 302 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:50 -0500] "GET /xampp/ HTTP/1.1" 302 167 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:50 -0500] "GET /xampp/splash.php HTTP/1.1" 200 1325 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:50 -0500] "GET /xampp/xampp.css HTTP/1.1" 200 4178 "http://localhost/xampp/splash.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:50 -0500] "GET /xampp/img/blank.gif HTTP/1.1" 200 43 "http://localhost/xampp/splash.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:50 -0500] "GET /xampp/img/xampp-logo.jpg HTTP/1.1" 200 19738 "http://localhost/xampp/splash.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:51 -0500] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 200 7782 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:58 -0500] "GET /xampp/lang.php?en HTTP/1.1" 302 - "http://localhost/xampp/splash.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:58 -0500] "GET /xampp/index.php HTTP/1.1" 200 595 "http://localhost/xampp/splash.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:58 -0500] "GET /xampp/lang.php?en HTTP/1.1" 302 - "http://localhost/xampp/splash.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:58 -0500] "GET /xampp/index.php HTTP/1.1" 200 595 "http://localhost/xampp/splash.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:58 -0500] "GET /xampp/head.php HTTP/1.1" 200 1393 "http://localhost/xampp/index.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:58 -0500] "GET /xampp/start.php HTTP/1.1" 200 1618 "http://localhost/xampp/index.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:58 -0500] "GET /xampp/img/xampp-logo-new.gif HTTP/1.1" 200 4878 "http://localhost/xampp/head.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:58 -0500] "GET /xampp/navi.php HTTP/1.1" 200 4022 "http://localhost/xampp/index.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:58 -0500] "GET /xampp/img/head-for.gif HTTP/1.1" 200 791 "http://localhost/xampp/head.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:58 -0500] "GET /xampp/img/head-windows.gif HTTP/1.1" 200 1362 "http://localhost/xampp/head.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:58 -0500] "GET /xampp/img/bitnami-xampp.png HTTP/1.1" 200 13887 "http://localhost/xampp/start.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:59 -0500] "GET /xampp/xampp.js HTTP/1.1" 200 573 "http://localhost/xampp/navi.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:59 -0500] "GET /xampp/img/apachefriends.gif HTTP/1.1" 200 979 "http://localhost/xampp/navi.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:27:59 -0500] "GET /xampp/img/strichel.gif HTTP/1.1" 200 61 "http://localhost/xampp/navi.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:28:28 -0500] "GET /xampp/php.php HTTP/1.0" 200 2 "-" "-"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:28:28 -0500] "GET /xampp/status.php HTTP/1.1" 200 477 "http://localhost/xampp/navi.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:40:16 -0500] "GET / HTTP/1.1" 302 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:40:16 -0500] "GET /xampp/ HTTP/1.1" 200 595 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:40:16 -0500] "GET /xampp/head.php HTTP/1.1" 200 1393 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:40:16 -0500] "GET /xampp/start.php HTTP/1.1" 200 1618 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:40:16 -0500] "GET /xampp/navi.php HTTP/1.1" 200 4022 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:08:56:52 -0500] "GET /Text_Editor.php HTTP/1.1" 200 51 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:07:57 -0500] "GET / HTTP/1.1" 302 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:07:57 -0500] "GET /xampp/ HTTP/1.1" 200 595 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:07:57 -0500] "GET /xampp/head.php HTTP/1.1" 200 1393 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:07:57 -0500] "GET /xampp/start.php HTTP/1.1" 200 1618 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:07:57 -0500] "GET /xampp/navi.php HTTP/1.1" 200 4022 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:22:06 -0500] "GET /xampp/php.php HTTP/1.0" 200 2 "-" "-"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:22:06 -0500] "GET /xampp/status.php HTTP/1.1" 200 477 "http://localhost/xampp/navi.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:34:28 -0500] "GET / HTTP/1.1" 302 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:34:28 -0500] "GET /xampp/ HTTP/1.1" 200 595 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:34:28 -0500] "GET /xampp/head.php HTTP/1.1" 200 1393 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:34:28 -0500] "GET /xampp/start.php HTTP/1.1" 200 1618 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:34:28 -0500] "GET /xampp/navi.php HTTP/1.1" 200 4022 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:48:25 -0500] "GET / HTTP/1.1" 302 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:48:25 -0500] "GET /xampp/ HTTP/1.1" 200 595 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:48:25 -0500] "GET /xampp/head.php HTTP/1.1" 200 1393 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:48:25 -0500] "GET /xampp/start.php HTTP/1.1" 200 1618 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:48:25 -0500] "GET /xampp/navi.php HTTP/1.1" 200 4022 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1916.153 Safari/537.36"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:19 -0500] "GET / HTTP/1.1" 302 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:19 -0500] "GET /xampp/ HTTP/1.1" 200 595 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:19 -0500] "GET /xampp/head.php HTTP/1.1" 200 1393 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:19 -0500] "GET /xampp/start.php HTTP/1.1" 200 1618 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:19 -0500] "GET /xampp/navi.php HTTP/1.1" 200 4022 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:19 -0500] "GET /xampp/xampp.css HTTP/1.1" 200 4178 "http://localhost/xampp/head.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:19 -0500] "GET /xampp/img/blank.gif HTTP/1.1" 200 43 "http://localhost/xampp/head.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:19 -0500] "GET /xampp/img/bitnami-xampp.png HTTP/1.1" 200 13887 "http://localhost/xampp/start.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:19 -0500] "GET /xampp/img/xampp-logo-new.gif HTTP/1.1" 200 4878 "http://localhost/xampp/head.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:19 -0500] "GET /xampp/img/head-for.gif HTTP/1.1" 200 791 "http://localhost/xampp/head.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:19 -0500] "GET /xampp/img/head-windows.gif HTTP/1.1" 200 1362 "http://localhost/xampp/head.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:20 -0500] "GET /xampp/xampp.js HTTP/1.1" 200 573 "http://localhost/xampp/navi.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:20 -0500] "GET /xampp/img/apachefriends.gif HTTP/1.1" 200 979 "http://localhost/xampp/navi.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:20 -0500] "GET /xampp/img/strichel.gif HTTP/1.1" 200 61 "http://localhost/xampp/navi.php" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:51:20 -0500] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 200 7782 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:56:22 -0500] "GET / HTTP/1.1" 302 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:56:22 -0500] "GET /xampp/ HTTP/1.1" 200 595 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:56:22 -0500] "GET /xampp/head.php HTTP/1.1" 200 1393 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:56:22 -0500] "GET /xampp/start.php HTTP/1.1" 200 1618 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:09:56:22 -0500] "GET /xampp/navi.php HTTP/1.1" 200 4022 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:10:11:53 -0500] "GET / HTTP/1.1" 302 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:10:11:53 -0500] "GET /xampp/ HTTP/1.1" 200 595 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:10:11:53 -0500] "GET /xampp/head.php HTTP/1.1" 200 1393 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:10:11:53 -0500] "GET /xampp/start.php HTTP/1.1" 200 1618 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"
127.0.0.1 - - [26/Jun/2014:10:11:53 -0500] "GET /xampp/navi.php HTTP/1.1" 200 4022 "http://localhost/xampp/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:29.0) Gecko/20100101 Firefox/29.0"

Error Log

[Thu Jun 26 08:27:05.351166 2014] [ssl:warn] [pid 10496:tid 440] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 08:27:06.815249 2014] [ssl:warn] [pid 10496:tid 440] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 08:27:06.999260 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 10496:tid 440] AH00455: Apache/2.4.9 (Win32) OpenSSL/1.0.1g PHP/5.5.11 configured -- resuming normal operations
[Thu Jun 26 08:27:06.999260 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 10496:tid 440] AH00456: Apache Lounge VC11 Server built: Mar 16 2014 12:13:13
[Thu Jun 26 08:27:07.000260 2014] [core:notice] [pid 10496:tid 440] AH00094: Command line: 'c:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Thu Jun 26 08:27:07.011261 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 10496:tid 440] AH00418: Parent: Created child process 1932
[Thu Jun 26 08:27:10.545463 2014] [ssl:warn] [pid 1932:tid 464] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 08:27:11.916541 2014] [ssl:warn] [pid 1932:tid 464] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 08:27:12.082551 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 1932:tid 464] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.
[Thu Jun 26 09:34:14.083596 2014] [ssl:warn] [pid 3404:tid 440] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 09:34:14.292608 2014] [core:warn] [pid 3404:tid 440] AH00098: pid file C:/xampp/apache/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Thu Jun 26 09:34:15.414672 2014] [ssl:warn] [pid 3404:tid 440] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 09:34:15.555680 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 3404:tid 440] AH00455: Apache/2.4.9 (Win32) OpenSSL/1.0.1g PHP/5.5.11 configured -- resuming normal operations
[Thu Jun 26 09:34:15.555680 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 3404:tid 440] AH00456: Apache Lounge VC11 Server built: Mar 16 2014 12:13:13
[Thu Jun 26 09:34:15.555680 2014] [core:notice] [pid 3404:tid 440] AH00094: Command line: 'c:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Thu Jun 26 09:34:15.565681 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 3404:tid 440] AH00418: Parent: Created child process 11580
[Thu Jun 26 09:34:18.452846 2014] [ssl:warn] [pid 11580:tid 464] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 09:34:19.782922 2014] [ssl:warn] [pid 11580:tid 464] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 09:34:19.898929 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 11580:tid 464] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.
[Thu Jun 26 09:48:14.518666 2014] [ssl:warn] [pid 2836:tid 440] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 09:48:14.689676 2014] [core:warn] [pid 2836:tid 440] AH00098: pid file C:/xampp/apache/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Thu Jun 26 09:48:15.851742 2014] [ssl:warn] [pid 2836:tid 440] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 09:48:15.987750 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 2836:tid 440] AH00455: Apache/2.4.9 (Win32) OpenSSL/1.0.1g PHP/5.5.11 configured -- resuming normal operations
[Thu Jun 26 09:48:15.987750 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 2836:tid 440] AH00456: Apache Lounge VC11 Server built: Mar 16 2014 12:13:13
[Thu Jun 26 09:48:15.988750 2014] [core:notice] [pid 2836:tid 440] AH00094: Command line: 'c:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Thu Jun 26 09:48:15.998751 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 2836:tid 440] AH00418: Parent: Created child process 4116
[Thu Jun 26 09:48:19.007923 2014] [ssl:warn] [pid 4116:tid 464] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 09:48:20.329998 2014] [ssl:warn] [pid 4116:tid 464] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 09:48:20.456006 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 4116:tid 464] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.
[Thu Jun 26 09:54:43.308904 2014] [ssl:warn] [pid 9404:tid 440] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 09:54:43.502915 2014] [core:warn] [pid 9404:tid 440] AH00098: pid file C:/xampp/apache/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Thu Jun 26 09:54:44.666981 2014] [ssl:warn] [pid 9404:tid 440] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 09:54:44.795989 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 9404:tid 440] AH00455: Apache/2.4.9 (Win32) OpenSSL/1.0.1g PHP/5.5.11 configured -- resuming normal operations
[Thu Jun 26 09:54:44.795989 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 9404:tid 440] AH00456: Apache Lounge VC11 Server built: Mar 16 2014 12:13:13
[Thu Jun 26 09:54:44.795989 2014] [core:notice] [pid 9404:tid 440] AH00094: Command line: 'c:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Thu Jun 26 09:54:44.805989 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 9404:tid 440] AH00418: Parent: Created child process 10756
[Thu Jun 26 09:54:47.746157 2014] [ssl:warn] [pid 10756:tid 464] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 09:54:49.094234 2014] [ssl:warn] [pid 10756:tid 464] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 09:54:49.220242 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 10756:tid 464] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.
[Thu Jun 26 10:10:13.552110 2014] [ssl:warn] [pid 6224:tid 440] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 10:10:13.724120 2014] [core:warn] [pid 6224:tid 440] AH00098: pid file C:/xampp/apache/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Thu Jun 26 10:10:14.889187 2014] [ssl:warn] [pid 6224:tid 440] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 10:10:15.019194 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 6224:tid 440] AH00455: Apache/2.4.9 (Win32) OpenSSL/1.0.1g PHP/5.5.11 configured -- resuming normal operations
[Thu Jun 26 10:10:15.019194 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 6224:tid 440] AH00456: Apache Lounge VC11 Server built: Mar 16 2014 12:13:13
[Thu Jun 26 10:10:15.019194 2014] [core:notice] [pid 6224:tid 440] AH00094: Command line: 'c:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Thu Jun 26 10:10:15.027195 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 6224:tid 440] AH00418: Parent: Created child process 11472
[Thu Jun 26 10:10:17.994364 2014] [ssl:warn] [pid 11472:tid 464] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 10:10:19.346442 2014] [ssl:warn] [pid 11472:tid 464] AH01909: www.example.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Thu Jun 26 10:10:19.486450 2014] [mpm_winnt:notice] [pid 11472:tid 464] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.
dewwondm
 
Posts: 5
Joined: 26. June 2014 16:11
Operating System: windows 7

Re: Can't gain access to phpadmin

Postby Altrea » 26. June 2014 18:31

Hi,

What is "phpadmin"?
And i cannot see any single line in your logs where you try to access it.

best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8286
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Can't gain access to phpadmin

Postby dewwondm » 27. June 2014 12:10

Hello sir. Thanks for responding. I'm terribly sorry for stating that wrong (I meant phpmyadmin). When I open up xampp via browsers (firefox/chrome), by typing in localhost, the local host is detected, and I get the welcome to Xampp for windows. However, when I go down to bottom left and click on phpmyadmin, it will not take me to the page where I can create a database (it just hangs). I tried to find some assistance for my problem before I bothered you guys. Some people were saying that it had something to do with permissions being granted. Anyway, my lack of experience left me with no resolution, which lead me here. I hope that this information is a little bit clearer for you. Thanks again for responding.
dewwondm
 
Posts: 5
Joined: 26. June 2014 16:11
Operating System: windows 7

Re: Can't gain access to phpadmin

Postby Altrea » 27. June 2014 13:13

Okay, but in your access.log i can't find any reference for this phpmyadmin request, so obviously your request will never reach your Apache or you don't showed us the relevant information from your access.log.

If the request will not reach Apache it is very common an operating system or security software issue, but very very common not an XAMPP issue.
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8286
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 44 guests