Unable to start

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Unable to start

Postby budatlitho » 19. May 2014 22:04

From the Control Panel
4:49:40 PM [Apache] Attempting to start Apache app...
4:49:40 PM [Apache] Status change detected: running
4:49:43 PM [Apache] Status change detected: stopped
4:49:43 PM [Apache] Error: Apache shutdown unexpectedly.
4:49:43 PM [Apache] This may be due to a blocked port, missing dependencies,
4:49:43 PM [Apache] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
4:49:43 PM [Apache] Press the Logs button to view error logs and check
4:49:43 PM [Apache] the Windows Event Viewer for more clues
4:49:43 PM [Apache] If you need more help, copy and post this
4:49:43 PM [Apache] entire log window on the forums
Nothing in logs
Running Windows 7 in Administrator account, IIS disabled, no Skype installed. Antivirus (Avast) turned off
budatlitho
 
Posts: 1
Joined: 19. May 2014 21:55
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: windows 7

Re: Unable to start

Postby alawson1980 » 21. May 2014 04:44

I am having the same issue.

11:35:57 PM [Apache] Status change detected: running
11:35:58 PM [Apache] Status change detected: stopped
11:35:58 PM [Apache] Error: Apache shutdown unexpectedly.
11:35:58 PM [Apache] This may be due to a blocked port, missing dependencies,
11:35:58 PM [Apache] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
11:35:58 PM [Apache] Press the Logs button to view error logs and check
11:35:58 PM [Apache] the Windows Event Viewer for more clues
11:35:58 PM [Apache] If you need more help, copy and post this
11:35:58 PM [Apache] entire log window on the forums

AVG Internet Security: Disabled
IIS Manager: Disabled
MSE: Disabled
Ports 80 & 443: Open

opened command prompt and ran netstat -a
Nothing using port 80, 8080 or 443

Running Windows 7 64bit
Admin

Was working fine for several hours and then all of a sudden stopped. No system change. No installed software. No updates applied. This is a fresh install as well.
alawson1980
 
Posts: 1
Joined: 21. May 2014 04:39
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Win 7 64 bit


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests