Xampp control panel working but nothing else

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Xampp control panel working but nothing else

Postby mariusblk » 06. February 2014 08:36

Hello there, i'm new to the community and started like 2 months ago using xampp. Due to a HDD crash i had to change it, also upgraded to windows 8.1. Installed Xampp, had some issues with Skype because of the listening ports but not anymore, Xampp Control Panel now shows all green (Apache, MySQL and FileZilla - this is what i use) as u can see in the attachment below. Problem is when i try to access Admin, Chrome (my default browser) show error (Oops! Google Chrome could not connect to localhost Did you mean: localhost.­net). Can someone tell me what to do next? I can provide logs or any other screenshots if needed.

Many thanx.
Image
mariusblk
 
Posts: 3
Joined: 06. February 2014 08:22
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Windows 8.1

Re: Xampp control panel working but nothing else

Postby Altrea » 06. February 2014 09:03

Hi,

If you change the default HTTP port (which is not recommend - you can configure Skype not to use ports 80 and 443), you need to add this port in your url (the control panel will add this for you, but you need to config the new port in the control panel configs)

best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 6946
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Xampp control panel working but nothing else

Postby mariusblk » 08. February 2014 20:25

Thanx, that solved my problem
mariusblk
 
Posts: 3
Joined: 06. February 2014 08:22
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Windows 8.1


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 55 guests