Access denied! (Error 403)

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Access denied! (Error 403)

Postby stefano86 » 19. December 2013 15:30

Hello, I am using Xampp and I have never had problems until a few days ago. I have a simple registration page for a user, when I fill out the form and I click on the Submit button I get this error page:

Access denied!
You do not have permission to access the requested object, or the object can not be read by the server.
If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 403
localhost
Apache/2.4.4 (Win32) PHP/5.4.19 OpenSSL/0.9.8y

I tried to edit the file httpd-xampp.conf located in xampp / apache / conf / extra changing (at the bottom of the file) from a Deny from all Allow from all but nothing, always the same error.
Yet it is strange because I get this error when the page opens but when I click on a button to submit a form .. The action associated to submit a simple insert into the database .. I've done many more and I have never given this error ..

I do not know how to solve, ideas?

thanks
stefano86
 
Posts: 3
Joined: 19. December 2013 15:25
Operating System: Windows 7 (64bit)

Re: Access denied! (Error 403)

Postby Nobbie » 19. December 2013 17:05

First of all, look into the Apache Error Log for more detailed information.
Nobbie
 
Posts: 8770
Joined: 09. March 2008 13:04

Re: Access denied! (Error 403)

Postby stefano86 » 19. December 2013 17:35

thanks for the reply. This is the last line of the error file:

[Thu Dec 19 17:30:27.407065 2013] [core:error] [pid 6688:tid 1732] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: [client ::1:54443] AH00127: Cannot map POST /Public/myProject/%3Cbr%20/%3E%3Cb%3ENotice%3C/b%3E:%20%20A%20session%20had%20already%20been%20started%20-%20ignoring%20session_start()%20in%20%3Cb%3EC:/xampp/htdocs/Public/myProject/login.php%3C/b%3E%20on%20line%20%3Cb%3E62%3C/b%3E%3Cbr%20/%3E HTTP/1.1 to file, referer: http://localhost/Public/myProject/login.php

I miss a session_start ()?
stefano86
 
Posts: 3
Joined: 19. December 2013 15:25
Operating System: Windows 7 (64bit)

Re: Access denied! (Error 403)

Postby Altrea » 19. December 2013 19:48

stefano86 wrote:I miss a session_start ()?

No, you try to start a session where a session is already started.
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8293
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Access denied! (Error 403)

Postby stefano86 » 19. December 2013 21:05

I solved it, thank you very much :)
stefano86
 
Posts: 3
Joined: 19. December 2013 15:25
Operating System: Windows 7 (64bit)


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: DrSeussFreak and 68 guests