Bug? New Install of 1.8.0 on Windows 2003 Server R2

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Bug? New Install of 1.8.0 on Windows 2003 Server R2

Postby IamJim » 11. December 2013 18:49

Bug? New Install of 1.8.0 on Windows 2003 Server R2

Sorry to post here, but closest I could find.

1) New install on e;/USB drive

E:\XAMPP

2) I went to http://localhost and all was fine....

3) Again, fresh Install and nothing reside in: E:\xampp\htdocs

4) OK, I can browse to "so far" any site I need to externally, but I have a domain name of

windows2003support.com (and there is NO LIVE SITE) on the internet, in fact I think I might have it at Sedo for sale

5) I type in the above? And it shows up http://windows2003support.com/xampp/ in Firefox and Chrome..

What is happening please, why this is not trying to find it on the internet?

Empty = E:\xampp\htdocs as far as any sites

thanks !!
IamJim
 
Posts: 56
Joined: 27. April 2009 03:01

Re: Bug? New Install of 1.8.0 on Windows 2003 Server R2

Postby Altrea » 11. December 2013 19:18

The contents of your Windows HOSTS file, DNS or proxy auto config script should give you the answer.
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 6670
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: W7Ux64

Re: Bug? New Install of 1.8.0 on Windows 2003 Server R2

Postby IamJim » 11. December 2013 22:12

Thanks...

windows2003 = Not in Host file C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

So, I then tried c:\ cir DNS /s /p

Nothing..no files..

re: DNS or proxy auto config script should give you the answer.

Where do I look for these please? e drive?
IamJim
 
Posts: 56
Joined: 27. April 2009 03:01


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 35 guests