Apache not starting

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Apache not starting

Postby KatConnolly » 11. December 2013 00:57

Mine is not starting either. It was working just fine yesterday.

Microsoft did do an update today. Maybe that is related?

Here is the error log:


[Tue Dec 10 11:27:46.499552 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 6276:tid 384] AH00422: Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Tue Dec 10 11:28:09.743593 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 1220:tid 276] AH00364: Child: All worker threads have exited.
[Tue Dec 10 11:28:17.886807 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 6276:tid 384] AH00431: Parent: Forcing termination of child process 1220

[EDIT by Altrea: splitted from original thread]
KatConnolly
 
Posts: 1
Joined: 06. December 2013 01:40
XAMPP Version: 1.8.3-3
Operating System: Windows 7

Re: Apache service not starting

Postby JJ_Tagy » 11. December 2013 01:37

KatConnolly wrote:Mine is not starting either. It was working just fine yesterday.

Microsoft did do an update today. Maybe that is related?

Here is the error log:


[Tue Dec 10 11:27:46.499552 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 6276:tid 384] AH00422: Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Tue Dec 10 11:28:09.743593 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 1220:tid 276] AH00364: Child: All worker threads have exited.
[Tue Dec 10 11:28:17.886807 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 6276:tid 384] AH00431: Parent: Forcing termination of child process 1220


You should probably start your own thread for your issue.

What update from Microsoft do you think stopped your system from working? What makes you think that? I'm sure there is more to your control panel window and error log than these 3 lines.
JJ_Tagy
 
Posts: 515
Joined: 30. January 2012 13:44
XAMPP Version: 1.8.3
Operating System: Windows 7 x64


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 41 guests