Wordpress site not opening on Xamp

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Wordpress site not opening on Xamp

Postby Brenw » 30. October 2013 20:20

Hi, I hope someone can help me. I was building my website and was adding some css code to my Header and my screen I then decided not to use it so removed what I added and then the screen just went black and it crashed, atleast I think that is what happened.

This is what was displayed and it is a customizr theme. I really don't want to have to start from scratch, can anyone help me with this? Thanks

131022 15:06:12 [Note] Plugin 'FEDERATED' is disabled.
131022 15:06:12 InnoDB: The InnoDB memory heap is disabled
131022 15:06:12 InnoDB: Mutexes and rw_locks use Windows interlocked functions
131022 15:06:12 InnoDB: Compressed tables use zlib 1.2.3
131022 15:06:13 InnoDB: Initializing buffer pool, size = 16.0M
131022 15:06:13 InnoDB: Completed initialization of buffer pool
131022 15:06:13 InnoDB: highest supported file format is Barracuda.
InnoDB: The log sequence number in ibdata files does not match
InnoDB: the log sequence number in the ib_logfiles!
131022 15:06:13 InnoDB: Database was not shut down normally!
Brenw
 
Posts: 3
Joined: 30. October 2013 16:56
Operating System: Windows vista

Re: Wordpress site not opening on Xamp

Postby dekaron » 30. October 2013 20:25

http://community.apachefriends.org/f/viewtopic.php?f=16&t=67340

Quite similiar to your problem.
dekaron
 
Posts: 13
Joined: 30. October 2013 19:32
Operating System: Windows Ultimate x64

Re: Wordpress site not opening on Xamp

Postby Brenw » 30. October 2013 20:49

Thank you, but I tried everything from the link and I am still getting a blank screen.
Brenw
 
Posts: 3
Joined: 30. October 2013 16:56
Operating System: Windows vista

Re: Wordpress site not opening on Xamp

Postby dekaron » 30. October 2013 21:06

I helped as much as I could.
I can't tell you what to do next because I suck at these kind of stuffs.

No problem, I hope you get better help!
dekaron
 
Posts: 13
Joined: 30. October 2013 19:32
Operating System: Windows Ultimate x64

Re: Wordpress site not opening on Xamp

Postby Altrea » 30. October 2013 21:12

Hi Brenw,

What about the other logs like the XAMPP control panel log window contents, Apache error.log and access.log, php_error_log?

best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8293
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Wordpress site not opening on Xamp

Postby Brenw » 30. October 2013 21:23

Hi Altrea,

Here are some results sorry for pasting so much and thanks for your help.

Apache error.log
Wed Oct 30 10:39:42.551524 2013] [env:warn] [pid 6444:tid 1668] AH01506: PassEnv variable MODSEC_ENABLE was undefined
[Wed Oct 30 10:39:42.687532 2013] [env:warn] [pid 6444:tid 1668] AH01506: PassEnv variable MODSEC_ENABLE was undefined
[Wed Oct 30 10:39:42.690532 2013] [env:warn] [pid 6444:tid 1660] AH01506: PassEnv variable MODSEC_ENABLE was undefined
[Wed Oct 30 11:00:28.755263 2013] [core:warn] [pid 2128:tid 248] AH00098: pid file C:/xampp/apache/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Wed Oct 30 11:00:29.069281 2013] [ssl:warn] [pid 2128:tid 248] AH01873: Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Wed Oct 30 11:00:29.299294 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 2128:tid 248] AH00455: Apache/2.4.3 (Win32) OpenSSL/1.0.1c PHP/5.4.7 configured -- resuming normal operations
[Wed Oct 30 11:00:29.299294 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 2128:tid 248] AH00456: Server built: Aug 18 2012 12:41:37
[Wed Oct 30 11:00:29.299294 2013] [core:notice] [pid 2128:tid 248] AH00094: Command line: 'c:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Wed Oct 30 11:00:29.301294 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 2128:tid 248] AH00418: Parent: Created child process 5156
[Wed Oct 30 11:00:30.415358 2013] [ssl:warn] [pid 5156:tid 260] AH01873: Init: Session Cache is not configured [hint: SSLSessionCache]
[Wed Oct 30 11:00:30.459360 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 5156:tid 260] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.

Php_error_log

[30-Oct-2013 13:22:43 UTC] SSL certificate problem, verify that the CA cert is OK. Retrying with the CA cert bundle from google-api-php-client.

[30-Oct-2013 13:22:44 UTC] SSL certificate problem, verify that the CA cert is OK. Retrying with the CA cert bundle from google-api-php-client.

[30-Oct-2013 13:42:31 UTC] SSL certificate problem, verify that the CA cert is OK. Retrying with the CA cert bundle from google-api-php-client.

[30-Oct-2013 13:42:33 UTC] SSL certificate problem, verify that the CA cert is OK. Retrying with the CA cert bundle from google-api-php-clie
Brenw
 
Posts: 3
Joined: 30. October 2013 16:56
Operating System: Windows vista

Re: Wordpress site not opening on Xamp

Postby Altrea » 30. October 2013 21:27

Okay, assuming that the mysql messages were just an excerpt and the important parts are missing:
My best shot: viewtopic.php?f=16&t=67148&p=230744#p230744
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8293
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: Altrea and 71 guests