Everything seems scrambled or not loaded correctly

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Everything seems scrambled or not loaded correctly

Postby Sprnv4 » 22. July 2004 06:11

Hey there.. I decided to try this prog.. and it looks good.. although I having problems with my image displays and flash sites... never seen before..

I know this topic has been covered but I see alot of diferent responses.. I mean there's got to be one solution for this right,,??

Images are like scrambled or half loaded and flash movies get stuck on the 1st frame.. some weird flash manipulation is that...

http://82.161.23.8/ check it out.. and you'll know what I mean...

Is there any fix for this?? i tried that EnableSendfile off
EnableMMAP off

But doesn't seem to fix it.. didn't clear my cache though.. but if that's the problem than you guys would see the site perfectly...

some feedback woul be gr8!!

tnx
Sprnv4
 
Posts: 4
Joined: 22. July 2004 06:02

Postby Porto » 22. July 2004 22:18

Porto
 
Posts: 12
Joined: 06. July 2004 11:33

Postby Sprnv4 » 23. July 2004 19:25

Ok I'll check it.. but how do I clear my internet cache???
Sprnv4
 
Posts: 4
Joined: 22. July 2004 06:02

Postby Bugman » 25. July 2004 18:10

In IE, tools>options and clear the cache there

BUgman
Bugman
 
Posts: 53
Joined: 13. July 2004 23:39

Postby JusticeIsDead » 27. October 2004 02:19

Porto wrote:PLZ next Time use Search.


http://community.apachefriends.org/f/viewtopic.php?t=6481


Porto


Sprnv4 wrote:Is there any fix for this?? i tried that EnableSendfile off
EnableMMAP off


it looks as if he did :?
JusticeIsDead
 
Posts: 16
Joined: 26. October 2004 23:39


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 73 guests