Weird error

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Weird error

Postby BaconSammich » 15. August 2013 03:01

[Mon Aug 12 23:10:15.930400 2013] [ssl:warn] [pid 3824:tid 252] AH01909: RSA certificate configured for www.example.com:443 does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Aug 12 23:10:16.755400 2013] [ssl:warn] [pid 3824:tid 252] AH01909: RSA certificate configured for www.example.com:443 does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Aug 12 23:10:17.224400 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 3824:tid 252] AH00455: Apache/2.4.4 (Win32) OpenSSL/0.9.8y PHP/5.4.16 configured -- resuming normal operations
[Mon Aug 12 23:10:17.224400 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 3824:tid 252] AH00456: Server built: Feb 23 2013 13:07:34
[Mon Aug 12 23:10:17.224400 2013] [core:notice] [pid 3824:tid 252] AH00094: Command line: 'c:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Mon Aug 12 23:10:17.230400 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 3824:tid 252] AH00418: Parent: Created child process 5284
[Mon Aug 12 23:10:18.395400 2013] [ssl:warn] [pid 5284:tid 264] AH01909: RSA certificate configured for www.example.com:443 does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Aug 12 23:10:19.280400 2013] [ssl:warn] [pid 5284:tid 264] AH01909: RSA certificate configured for www.example.com:443 does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Aug 12 23:10:19.422400 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 5284:tid 264] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.
[Mon Aug 12 23:38:22.838000 2013] [ssl:warn] [pid 5520:tid 252] AH01909: RSA certificate configured for www.example.com:443 does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Aug 12 23:38:22.998000 2013] [core:warn] [pid 5520:tid 252] AH00098: pid file C:/xampp/apache/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Mon Aug 12 23:38:23.488000 2013] [ssl:warn] [pid 5520:tid 252] AH01909: RSA certificate configured for www.example.com:443 does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Aug 12 23:38:23.578000 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 5520:tid 252] AH00455: Apache/2.4.4 (Win32) OpenSSL/0.9.8y PHP/5.4.16 configured -- resuming normal operations
[Mon Aug 12 23:38:23.578000 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 5520:tid 252] AH00456: Server built: Feb 23 2013 13:07:34
[Mon Aug 12 23:38:23.578000 2013] [core:notice] [pid 5520:tid 252] AH00094: Command line: 'c:\\xampp\\apache\\bin\\httpd.exe -d C:/xampp/apache'
[Mon Aug 12 23:38:23.578000 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 5520:tid 252] AH00418: Parent: Created child process 5288
[Mon Aug 12 23:38:24.770000 2013] [ssl:warn] [pid 5288:tid 264] AH01909: RSA certificate configured for www.example.com:443 does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Aug 12 23:38:25.291000 2013] [ssl:warn] [pid 5288:tid 264] AH01909: RSA certificate configured for www.example.com:443 does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Aug 12 23:38:25.381000 2013] [mpm_winnt:notice] [pid 5288:tid 264] AH00354: Child: Starting 150 worker threads.
BaconSammich
 
Posts: 4
Joined: 15. August 2013 02:56
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Windows

Re: Weird error

Postby JJ_Tagy » 15. August 2013 03:16

Hmm, that is weird. I don't see "error" at all...

Is something not working? You don't state anything.
JJ_Tagy
 
Posts: 507
Joined: 30. January 2012 13:44
XAMPP Version: 1.8.3
Operating System: Windows 7 x64

Re: Weird error

Postby BaconSammich » 15. August 2013 17:41

Yeah sorry about that well it was working fine and then my power went out and when it came back on mysql and filezilla will start but apache refuses to start
BaconSammich
 
Posts: 4
Joined: 15. August 2013 02:56
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Windows

Re: Weird error

Postby JJ_Tagy » 15. August 2013 18:25

You will need to read/post the contents of your control panel to determine the issue. This log doesn't show what is wrong.
JJ_Tagy
 
Posts: 507
Joined: 30. January 2012 13:44
XAMPP Version: 1.8.3
Operating System: Windows 7 x64

Re: Weird error

Postby BaconSammich » 15. August 2013 21:00

It is skype for some reason skype is blocking my port not allowing apache to start
BaconSammich
 
Posts: 4
Joined: 15. August 2013 02:56
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Windows

Re: Weird error

Postby BaconSammich » 15. August 2013 21:09

I changed the port apache runs on problem fixed
BaconSammich
 
Posts: 4
Joined: 15. August 2013 02:56
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Windows

Re: Weird error

Postby Altrea » 16. August 2013 03:19

BaconSammich wrote:I changed the port apache runs on problem fixed

Why do the people think, changing the HTTP port of a HTTP Daemon is better than stopping a communication software blocking this port?
Thats weird. There are several dozen of threads here about how to configure Skype properly.
But okay, it's your system. Do whatever you want.
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 6471
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: W7Ux64


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 44 guests