Getting Software Error when connecting to DB using cgi

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Getting Software Error when connecting to DB using cgi

Postby Ruchie.com » 14. July 2013 14:36

Hi,

With XAMPP 1.8.2, I am getting the following error when trying to connect to DB using cgi script:

Code: Select all
Software error:

install_driver(mysql) failed: Can't load 'C:/strawberry/perl/vendor/lib/auto/DBD/mysql/mysql.dll' for module DBD::mysql: load_file:The specified module could not be found at C:/strawberry/perl/lib/DynaLoader.pm line 190.
 at (eval 9) line 3.
Compilation failed in require at (eval 9) line 3.
Perhaps a required shared library or dll isn't installed where expected
 at C:/xampp/htdocs/virtual/ps.dev/cgi-bin/admin/setup.cgi line 2004.


I have been researching on this but couldn't find any solution. Any clues what could be wrong.
Thanks,

Alok
Ruchie.com
 
Posts: 2
Joined: 22. April 2013 06:22
Location: Nasik Road, India
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Win XP SP3

Re: Getting Software Error when connecting to DB using cgi

Postby Ruchie.com » 15. July 2013 04:44

Seems to got fixed after I removed unwanted references specified in PATH key in the registry.
Thanks,

Alok
Ruchie.com
 
Posts: 2
Joined: 22. April 2013 06:22
Location: Nasik Road, India
XAMPP Version: 5.5.19
Operating System: Win XP SP3


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests