Getting an Error Message for my XAMPP Installation

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Getting an Error Message for my XAMPP Installation

Postby jlgoinggreen » 13. March 2013 14:12

Hi Everyone. So I have installed and uninstalled XAMPP 3 times without being able to uninstall my SQL. I believed that was where all my problems were, but now after installing it for the 3rd time, I am getting this error:

<?php
if (!empty($_SERVER['HTTPS']) && ('on' == $_SERVER['HTTPS'])) {
$uri = 'https://';
} else {
$uri = 'http://';
}
$uri .= $_SERVER['HTTP_HOST'];
header('Location: '.$uri.'/xampp/');
exit;
?>
Something is wrong with the XAMPP installation :-(

What does this mean? Where did I go wrong this time? Please help. I've been at this for 3 days and about gave up until I found this forum yesterday. Please help me.

Thank you,
Jen
jlgoinggreen
 
Posts: 11
Joined: 11. March 2013 20:30
Operating System: Windows 7

Re: Getting an Error Message for my XAMPP Installation

Postby Altrea » 13. March 2013 15:48

Hi Jen,

Which URL does your browsers address bar show at the time you are getting this "error"?

Best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8286
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 54 guests