localhost is not working - xampp installed [Solved]

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

localhost is not working - xampp installed [Solved]

Postby channabasava » 28. February 2013 11:59

Object not found!

The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 404

localhost
Apache/2.4.3 (Win32) OpenSSL/1.0.1c PHP/5.4.7
channabasava
 
Posts: 4
Joined: 28. February 2013 09:28
XAMPP Version: 5.6.3
Operating System: windows 7

Re: localhost is not working even though i installed xampp

Postby JonB » 28. February 2013 14:19

A. What was the exact URL you used?

was it:
http://localhost

or something else?

Good Luck
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
XAMPP Version: 1.8.3-2
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7

Re: localhost is not working even though i installed xampp

Postby channabasava » 28. February 2013 18:08

i used the same ..i.e http://localhost
channabasava
 
Posts: 4
Joined: 28. February 2013 09:28
XAMPP Version: 5.6.3
Operating System: windows 7

Re: localhost is not working even though i installed xampp

Postby channabasava » 28. February 2013 18:13

plz help me ..its a problem with the the windows 7 64bit(mine lap config)? or wt?
..i was uninstalled 3 to 4 time its not working..
channabasava
 
Posts: 4
Joined: 28. February 2013 09:28
XAMPP Version: 5.6.3
Operating System: windows 7

Re: localhost is not working even though i installed xampp

Postby JonB » 01. March 2013 14:49

You should look in the Apache error log - and paste the results into your next reply
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
XAMPP Version: 1.8.3-2
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7

Re: localhost is not working even though i installed xampp

Postby channabasava » 01. March 2013 19:57

actually its a problem with the 32bit ...my system is 64bit ..so i downloaded xampp1.7.1 ..nw its working fine..
channabasava
 
Posts: 4
Joined: 28. February 2013 09:28
XAMPP Version: 5.6.3
Operating System: windows 7

Re: localhost is not working even though i installed xampp

Postby Nobbie » 01. March 2013 21:25

channabasava wrote:actually its a problem with the 32bit ...my system is 64bit .


No, it's not. I am running 64bit Windows7 Ultimate and (meanwhile) Windows8 Pro 64bit, in both environments Xampp 1.8.1 runs without any problems.
Nobbie
 
Posts: 6487
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: felixinx and 61 guests