Problem with running apache!

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Problem with running apache!

Postby sepeku » 14. October 2012 23:41

I've stumbled into this problem!

[Sun Oct 14 15:25:30.986720 2012] [mpm_winnt:error] [pid 2756:tid 1832] (OS 10038)An operation was attempted on something that is not a socket. : AH00332: winnt_accept: getsockname error on listening socket, is IPv6 available?
[Sun Oct 14 15:25:30.986720 2012] [mpm_winnt:error] [pid 2756:tid 1848] (OS 10038)An operation was attempted on something that is not a socket. : AH00332: winnt_accept: getsockname error on listening socket, is IPv6 available?
[Sun Oct 14 15:25:30.986720 2012] [mpm_winnt:error] [pid 2756:tid 1860] (OS 10038)An operation was attempted on something that is not a socket. : AH00332: winnt_accept: getsockname error on listening socket, is IPv6 available?
[Sun Oct 14 15:25:30.986720 2012] [mpm_winnt:error] [pid 2756:tid 1844] (OS 10038)An operation was attempted on something that is not a socket. : AH00332: winnt_accept: getsockname error on listening socket, is IPv6 available?

Any help is kindly appreciated.
sepeku
 
Posts: 1
Joined: 14. October 2012 23:27
XAMPP Version: 5.6.3
Operating System: Windows 7 home premium 64 bit

Re: Problem with running apache!

Postby JonB » 15. October 2012 17:07

Ummm -

You might want to take a cruise through this topic -

viewtopic.php?p=198468

Good Luck
8)
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
XAMPP Version: 1.8.3-2
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 45 guests