Apache doesn`t start

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Apache doesn`t start

Postby ishmael27 » 02. July 2012 12:24

Hello !

My issue is about starting Apache process (it doesn`t even evet get into the windows tasklist) - occupied port 80 is not the issue, as there is nothing using it, and i`ve tried several random ports.

It is not a firewall / antimalware program issue, as i have disabled everything.

It has an interesting behavior. As none of the zipped versions don`t work (7z,zip), but the installer version does. The minute i change the folder name from xampp to xampp2 (installed path is standard C:\xampp), it stops working again.

I would really like to get the extractable version working.

What else does the installer modify/create registry/system wise that could be relevant to my problem.
Any ideas ?
ishmael27
 
Posts: 2
Joined: 02. July 2012 12:16
Operating System: Windows 7 x64

Re: Apache doesn`t start

Postby ishmael27 » 02. July 2012 12:36

I`m retarded, i ran the setup_xampp.bat as administrator, and of course it didn`t do it`s job, except i didn`t check the output of the shell.


Thanks.
ishmael27
 
Posts: 2
Joined: 02. July 2012 12:16
Operating System: Windows 7 x64

Re: Apache doesn`t start

Postby JonB » 02. July 2012 14:53

Does that mean its working now?
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 52 guests