Require group directive is not working for Win server 2008

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Require group directive is not working for Win server 2008

Postby manjiri.pathak » 01. June 2012 13:34

Hi guys,

I am trying to implement windows authentication using mod_sspi_auth module.
I am able to implement basic implementation of this module after configuring httpd.conf of apache 2.2.
The configuration I have applied is,
<Location /static >
AuthName "Windows Authentication Test"
AuthType SSPI
SSPIAuth On
SSPIAuthoritative Off
SSPIDomain test.domain.com
SSPIOfferBasic On
SSPIOmitDomain Off
SSPIUsernameCase lower
Require valid-user
</Location>
And its working correctly with one issue. When I am trying access my website from the machine which is not present in my domain, that machine is getting authenticated with my application server machine. Which is not expected. :?

Now I want to authenticate group of users, which i created in windows server 2008 AD. I have added some users in this group, and using Require group directive of apache I have tried to use "Require Group" directive with multiple combination.
But still i am stuck to the problem of not authenticating the group users. :cry: :(
The configuration in httpd.conf for group combination is
<Location /static >
AuthName "Windows Authentication Test"
AuthType SSPI
SSPIAuth On
SSPIAuthoritative Off
SSPIDomain test.domain.com
SSPIOfferBasic On
SSPIOmitDomain Off
SSPIUsernameCase lower
Require group test.domain.com\mygroup
</Location>

Others combination that I have already tried with Require directive are as follow.
Require group "test.domain.com\mygroup"
Require group mygroup
Require group "mygroup"
Require Group "CN=abc,DC=test.domain.com"
Require Group CN=abc,DC=test.domain.com

Can any one help me on this..?????
manjiri.pathak
 
Posts: 1
Joined: 01. June 2012 12:23
Operating System: windows 7

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: dogmatic and 42 guests