Issues installing xampp

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Issues installing xampp

Postby jemdesigns » 11. February 2012 01:41

Hello,

I am having issues with trying to installing Apache while trying to install xampp. Every time I try to install it a popup appears stating that 80 or 443 (SSL) are already used and Apache fails to install.

I already have Skype attached to another port and when I use portchecker it states that 80 is free; however 443 is not. Can another one help me figure this out.
jemdesigns
 
Posts: 1
Joined: 11. February 2012 01:24
Operating System: Windows 7

Re: Issues installing xampp

Postby JonB » 11. February 2012 04:50

Have you tried the 'beta' Control Panel - xampp_control3.exe???

it has better diagnostics
8)
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7

Re: Issues installing xampp

Postby JJ_Tagy » 11. February 2012 18:52

80 and 443 both need to be free
JJ_Tagy
 
Posts: 678
Joined: 30. January 2012 13:44
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Issues installing xampp

Postby JonB » 12. February 2012 15:16

See the suggestions for determining what is running on Port 443 in this topic

viewtopic.php?f=16&t=49832

Good Luck
8)
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 46 guests