i lost my sound and internet connection after install xampp

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

i lost my sound and internet connection after install xampp

Postby tarek52 » 31. January 2012 01:24

I was installing XAMPP 1.7.7 on my windows 7 64 bit laptop for the first time and going through the installation routine,
then I got a screen that said, something like, welcome you have successfully installed XAMPP on this system.
then i lost my sound and internet connection , and i detected internet connection problem i found a problem in diagnostics policy service,
and i cannot find wireless network connection or local network connection in network adapter .
and my windows looks like xp.
Thanks
tarek52
 
Posts: 3
Joined: 31. January 2012 00:56
Operating System: windows 7 64 bit

Re: i lost my sound and internet connection after install xa

Postby Sharley » 31. January 2012 01:31

Try uninstalling and reinstalling using a different method by downloading the zip or 7zip version as outlined in these simple to follow instructions.
viewtopic.php?p=179699#p179699

Make sure you have stopped any components and removed the ticks in the Svc check boxes and clicked on Exit in the control panel to close it or you may not be able to delete the xampp installation folder.

You must install to C:\ for example so you have C:\xampp not to C:\Program Files (X86)\xampp or your XAMPP components may fail.

Make sure you are virus and malware free as this may affect the installation.

XAMPP does not normally affect your PC in the manner you posted about but if your system is faulty then the installer may give issues and is why you should try the zip file method.

Good luck. :)
User avatar
Sharley
AF Moderator
 
Posts: 3316
Joined: 03. October 2008 05:10
Location: Yeppoon, Australia Time Zone: GMT/UTC+10
Operating System: Win 7 Pro 32bit/XP Pro SP3

Re: i lost my sound and internet connection after install xa

Postby tarek52 » 31. January 2012 03:25

Thanks for the response sharley .. am trying it
tarek52
 
Posts: 3
Joined: 31. January 2012 00:56
Operating System: windows 7 64 bit

Re: i lost my sound and internet connection after install xa

Postby tarek52 » 01. February 2012 02:17

dosnt work :(
tarek52
 
Posts: 3
Joined: 31. January 2012 00:56
Operating System: windows 7 64 bit

Re: i lost my sound and internet connection after install xa

Postby Sharley » 01. February 2012 02:22

Does it work (what ever it is that is not working) if you uninstall XAMPP and delete the xampp folder so there is no XAMPP on your PC at all and after rebooting?
User avatar
Sharley
AF Moderator
 
Posts: 3316
Joined: 03. October 2008 05:10
Location: Yeppoon, Australia Time Zone: GMT/UTC+10
Operating System: Win 7 Pro 32bit/XP Pro SP3


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 43 guests