Domain returns localhost [SOLVED]

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Domain returns localhost [SOLVED]

Postby splash2 » 19. December 2011 15:25

Hi All,

I have 2 sites under htdocs that should be accessible via http://domainname/sitea http://domainname/siteb; however, sitea works fine but a request to siteb always returns localhost - needless to say that from anywhere other than my web server this will cause an error.

Can anyone explain this behaviour?

TIA.
splash2
 
Posts: 5
Joined: 13. December 2011 14:28
Operating System: Wondows 7

Re: Domain returns localhost

Postby Sharley » 19. December 2011 17:00

splash2 wrote:Can anyone explain this behaviour?
Perhaps we could if we had more details like if you paste in between forum code tags the httpd-vhosts.conf file so we can see just how you configured it and then make recommendations to solve your issue - you can obfuscate your real domain names as they are not important for troubleshooting..
User avatar
Sharley
AF Moderator
 
Posts: 3316
Joined: 03. October 2008 05:10
Location: Yeppoon, Australia Time Zone: GMT/UTC+10
Operating System: Win 7 Pro 32bit/XP Pro SP3

Re: Domain returns localhost

Postby splash2 » 20. December 2011 11:05

Perhaps I should have said 'sub-sites' - I'm not using a httpd-vhosts.conf files as both sites reside in distinct folders under document root.
splash2
 
Posts: 5
Joined: 13. December 2011 14:28
Operating System: Wondows 7

Re: Domain returns localhost

Postby splash2 » 21. December 2011 12:27

I found a reference to localhost in a config file - changed to domain name and everything now works as expected - Many thanks
splash2
 
Posts: 5
Joined: 13. December 2011 14:28
Operating System: Wondows 7


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 54 guests