xampp doesnt start apache with windows 7 x64

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

xampp doesnt start apache with windows 7 x64

Postby ashleytyler » 20. November 2011 21:52

Hi, i m faing problem with xampp, when i try to srart services it starts sql well, but doesnt start apache, it shows some time like processing but in the end, still shoews that the server is not starte, repeat again and again but nothing happened,
even i have reinstalled it twice, but the same problem, anmy one has any suggestion to solve this, i really done want to reinstall my windows
ashleytyler
 
Posts: 1
Joined: 20. November 2011 21:48
Operating System: windows 7

Re: xampp doesnt start apache with windows 7 x64

Postby Sharley » 20. November 2011 22:47

Read the \xampp\apache\logs\error.log file for clues why Apache can't start.
User avatar
Sharley
AF Moderator
 
Posts: 3316
Joined: 03. October 2008 05:10
Location: Yeppoon, Australia Time Zone: GMT/UTC+10
Operating System: Win 7 Pro 32bit/XP Pro SP3

Re: xampp doesnt start apache with windows 7 x64

Postby Coolhead » 21. November 2011 13:07

I have the same problem with a Windows 2008 R2 x64.

They are no log in logs rep.


look that :
viewtopic.php?f=16&t=48377&start=15#p185688

i try now and i while say to you if it's ok
Windows 2008 R2
Xampp VC9 1.7.7
Coolhead
 
Posts: 6
Joined: 11. July 2011 18:12

Re: xampp doesnt start apache with windows 7 x64

Postby Sharley » 21. November 2011 13:30

@Coolhead
It is now a requirement of membership to the Apache Friends forums that you provide your correct Operating System Version and the correct XAMPP version
viewtopic.php?f=16&t=48626


I have also posted in your other topic:
viewtopic.php?f=16&t=48626
User avatar
Sharley
AF Moderator
 
Posts: 3316
Joined: 03. October 2008 05:10
Location: Yeppoon, Australia Time Zone: GMT/UTC+10
Operating System: Win 7 Pro 32bit/XP Pro SP3

Re: xampp doesnt start apache with windows 7 x64

Postby Coolhead » 21. November 2011 17:43

Coolhead wrote:I have the same problem with a Windows 2008 R2 x64.

They are no log in logs rep.


look that :
http://community.apachefriends.org/f/viewtopic.php?f=16&t=48377&start=15#p185688

i try now and i while say to you if it's ok


It's ok.
I had Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x86) and Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package (x64) and all is ok.
Windows 2008 R2
Xampp VC9 1.7.7
Coolhead
 
Posts: 6
Joined: 11. July 2011 18:12


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 52 guests