Same app works different in xampp and my web server

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Same app works different in xampp and my web server

Postby notuo » 08. November 2011 21:57

Hi.

I hope you can advise me here.

I have the very same app running in a web server and also locally in xampp in my W7 PC.

Almost all is working but there is a difference. One variable is lost between scripts in xampp but is not in hte web server.

i like your advise in how to narrrow this, ie. what kind of things I should be looking to figure what is happenning.

Both servers has php version 5.2

Thanks in advance for any comment.
notuo
 
Posts: 12
Joined: 25. October 2007 12:25
Operating System: Windows 7 SP1 home premium 32

Re: Same app works different in xampp and my web server

Postby Altrea » 08. November 2011 22:05

Hi notuo,

First please add informations about your XAMPP version and your operating system in your profile settings. This will help us to give you the correct support relating to your environment.

And can you tell us which variable is missing and what kind of variable it is?

best wishes,
Altrea
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8299
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Same app works different in xampp and my web server

Postby notuo » 08. November 2011 23:37

Done.

I am using this particular version because I needed to try with the most compatible php in my server

The variable is a string ($login) I read that in a form and then I go to another part of the script and the variable appears normal, but after that, any other click and the variable is lost.

Funny thing is I have another variables and those act normal. i.e. don't lost their values. The main script is the same. The login form is a different and the post goes to index.php. Here the first time is fine, but after another processing in other scripts I always get index.php again and then the value is lost.

Thanks for the time

PS. I am using the portable version
notuo
 
Posts: 12
Joined: 25. October 2007 12:25
Operating System: Windows 7 SP1 home premium 32


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 40 guests