All my php-scripts are executed twice!

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

All my php-scripts are executed twice!

Postby lyde » 15. March 2004 12:49

Anybody who can help me with a special problem; all my php-scripts are executed twice. For instance the link at the frontpage of ” ApacheFriends XAMPP for windows” called
”use PHPINFO” link to the document http://localhost/xampp/phpinfo.php .

The result is four tables, not two! First I get a table called ”PHP Version 4.3.4” and then another one ”Configuration PHP-Core”. Then immediately the same two tables once again.

The same happend with this perl-test:
#!\xampp\perl\bin\perl.exe
print "Content-type: text/html\n\n";
print '<html>';
print '<head>';
print '<meta name="author" content="Kay Vogelgesang">';
print '<link href="../styles.css" rel="stylesheet" type="text/css">';
print '</head>';
print "<body><center>&nbsp;<p><h1>Hello World!</h1></body></html>";

The result is the formatted text ”Hello World” written twice in my browser. The second approx 3 sentences further down.

The same result when I activate phpMyAdmin 2.5.5-pl1 ; Four tables; MySQL, phpMyAdmin, MySQL, phpMyAdmin!

I have tried different browsers but the same happend. Any wrong spesicfications innside my activ php.ini file? Or too many php.ini files? I have php.ini files in all these folders:
c:\windows (Windows 98SE)
c:\Programfiler\PHPEdit Network\PHPEdit\0.8
c:\xampp\apache\bin
c:\xampp\php
c:\xampp\php\pear\tests (1KB, all the other 39-42KB)
c:\xampp\php\PHPBlender\base

The first table mentioned at the top tells me that ” Configuration File (php.ini) Path” is ” C:\XAMPP\APACHE\BIN\php.ini”

Any idea what's wrong?

best reg
Lasse Roald
On my way to make a homesite for a choir
lyde
 
Posts: 1
Joined: 15. March 2004 12:30
Location: Norway

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 44 guests