HTML pages don't render properly?

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

HTML pages don't render properly?

Postby DonnyBahama » 02. September 2011 10:03

I've just installed Xampp 1.7.4 and tried to view one of my html pages. The rendered page looks significantly different than the one I get via my web hosting. It's a relatively simple page but somehow the css isn't being properly processed. I haven't tried viewing the source or really doing much investigation. Just thought I'd check here to see if anyone else had encountered this.
DonnyBahama
 
Posts: 2
Joined: 02. September 2011 09:56

Re: HTML pages don't render properly?

Postby Altrea » 02. September 2011 11:05

check your sourcecode with Firebug, especially the paths of your external resources
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8293
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: HTML pages don't render properly?

Postby DonnyBahama » 02. September 2011 22:47

Didn't have the right files in the right places (where I thought I had them). Oops! :oops: Sorry to bother...
DonnyBahama
 
Posts: 2
Joined: 02. September 2011 09:56

Re: HTML pages don't render properly?

Postby Altrea » 02. September 2011 22:57

No problem :D
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8293
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 67 guests