I do not understand what i am doing wrong.

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

I do not understand what i am doing wrong.

Postby J0E » 25. July 2011 05:27

I am downloading xampp to also be able to use joomla. I tryed downloading xampp the right way by putting it in my C: and the http://localhost/ did not work it was blank. And it was the same for when i tryed to extract the joomla files into at file into the htdocs in xampp and i still get a blank page.


Any help?
J0E
 
Posts: 3
Joined: 25. July 2011 05:24

Re: I do not understand what i am doing wrong.

Postby slippunches » 25. July 2011 06:34

Did you start apache? Go to the XAMPP control panel and start apache if you have not. What do you mean by "blank"? What happens when you type http://localhost/phpmyadmin?
slippunches
 
Posts: 5
Joined: 25. July 2011 06:31

Re: I do not understand what i am doing wrong.

Postby J0E » 25. July 2011 06:47

I clicked that link you posted and it said unable to connect to page try again. and im not worryed bout running apache i wanna install joomla

oh well when running apache and clicking the link you provided it says access denied
J0E
 
Posts: 3
Joined: 25. July 2011 05:24

Re: I do not understand what i am doing wrong.

Postby slippunches » 25. July 2011 08:07

I don't know how to install joomla but I do know to access http://localhost you need to have apache started. Do you have apache started?
slippunches
 
Posts: 5
Joined: 25. July 2011 06:31

Re: I do not understand what i am doing wrong.

Postby J0E » 25. July 2011 08:18

Yes, i got it fixed now. Thanks.
J0E
 
Posts: 3
Joined: 25. July 2011 05:24


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 62 guests