i got problem plz help~~

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

i got problem plz help~~

Postby q2501 » 15. June 2011 02:57

my system is win7 32bit
i downloaded zip one of xampp..
the apache didnt work
i though new version of control pannel could work
so i downloaded new version of control pannel
there is nothing running on 80 port and when i click start, it showed
11:53:38 [apache] Status change detected: running
11:53:40 [apache] Status change detected: stopped
plz someone help me i have opened setup.bat



the error message is [Wed Jun 15 12:36:28 2011] [notice] Server built: Oct 18 2010 01:58:12
[Wed Jun 15 12:36:28 2011] [crit] (22)Invalid argument: Parent: Failed to create the child process.
[Wed Jun 15 12:36:28 2011] [crit] (OS 6) : master_main: create child process failed. Exiting.
[Wed Jun 15 12:36:28 2011] [notice] Parent: Forcing termination of child process 36



i was looking the solution :Start the file "setup_xampp.bat" once more and select "disable mod_perl"

but when i opened it it shows sorry but nothing to do and closed.....wtf.......what can i do now!
Last edited by q2501 on 15. June 2011 06:49, edited 1 time in total.
q2501
 
Posts: 7
Joined: 14. June 2011 23:06

Re: i got problem plz help~~

Postby q2501 » 15. June 2011 06:32

anyone help??plzzzz
q2501
 
Posts: 7
Joined: 14. June 2011 23:06

Re: i got problem plz help~~

Postby q2501 » 15. June 2011 07:20

thanks fuking god
i finnally find a way to fix it
viewtopic.php?p=173024#p173024
q2501
 
Posts: 7
Joined: 14. June 2011 23:06


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 53 guests