NO-IP problem

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

NO-IP problem

Postby gmxplode » 08. June 2011 21:33

hey guys...i have installed xampp 1.7.4...and running all the services except tomcat...when i type localhost it shows xampp homepage but when im connecting through no-ip dns client it doesnt show any webpage...i mean when i type my custom url which i made in no-ip im not able to view that page..can u guys please help
Posts: 3
Joined: 08. June 2011 17:02

Re: NO-IP problem

Postby Sharley » 09. June 2011 03:07

Any clues in the \xampp\apache\logs\error.log or access.log files at about the date and time you last tried to access Apache?

Make sure you gave no-ip your correct IP address:
Click on
Then type
This should provide the correct IP for your system.

BTW, did you fix your BSoD issue in your previous topic and if so why not post a reply that your issue is solved and how it was solved so others reading your topic can see that it was solved? :wink:
User avatar
AF Moderator
Posts: 3316
Joined: 03. October 2008 05:10
Location: Yeppoon, Australia Time Zone: GMT/UTC+10
Operating System: Win 7 Pro 32bit/XP Pro SP3

Re: NO-IP problem

Postby gmxplode » 09. June 2011 06:27

Thnx for your reply but i hv chcked everything..can u tell me how to shift ports..i mean i want apache to use port 8080 instead of 80...
Posts: 3
Joined: 08. June 2011 17:02

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 40 guests