Error 500 after reinstall XAMPP.

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Error 500 after reinstall XAMPP.

Postby piopix » 29. May 2011 20:18

Last friday I tried to install SVN server on my XAMPP Apache. I installed new version of XAMPP (1.7.4) and after all I had some problems with execute Apache. I uninstalled all XAMPP and install previous version (1.7.3). Now, there is no problem with turning on Apache (green in panel), but in every folder of htdocs (even localhost or localhost/xampp) Chrome shows Error 500. I have Win7 64 (since last friday XAMPP 1.7.3 worked OK). CPorts shows that only Apache is using port 80 (two records - with remote/local adresses: 0.0.0.0 and :: and both are listening ). Any ideas what should I do?
piopix
 
Posts: 2
Joined: 29. May 2011 16:01

Re: Error 500 after reinstall XAMPP.

Postby Altrea » 29. May 2011 22:30

check the apache error.log file for a full error message.
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8294
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Error 500 after reinstall XAMPP.

Postby piopix » 29. May 2011 23:37

Uff, I found a solution to my problem.
I deleted .htaccess from /htdocs/xampp/ folder. It works now.
That's all.
piopix
 
Posts: 2
Joined: 29. May 2011 16:01


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 83 guests