Xampp lite 1.7.3 Yslow issue

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Xampp lite 1.7.3 Yslow issue

Postby RP_Joe » 04. April 2011 08:19

Hello. I am new here.
I have an install of 1.7.3 installed on a win2000 box. It works well. I want to use it to test the speed of some code. On my developer machine I installed Firefox 4 with 3 plugins. Firebug, Yslow and page speed. WinXP sp2
I have turned off prefetch on Firefox.

It works great. But when I put several Html files on a folder and run them, I get different load times. One is a Html page with some text and a green background. Another has same content but a large picture. I hit Cntl F5 and it reloads. But the reload time if different every time. Sometimes its .750 others it 1.380, .990 .842 seconds.

I also installed a shopping cart and loaded 2 items.
Initial load time can be 8.350 seconds. cntrl F5 then its: 1.730, 2.580, 4.727.
By default the cache on Apache is commented out.
The only change I have made to the default install is in the PHP.ini file to allow error messages for deprecated code.

I don't understand why I don't get consistent readings. Any help would be appreciated. Thank you.
RP_Joe
 
Posts: 4
Joined: 04. April 2011 05:26

Re: Xampp lite 1.7.3 Yslow issue

Postby RP_Joe » 04. May 2011 11:56

I fixed this by turning off all cache in Firefox.
RP_Joe
 
Posts: 4
Joined: 04. April 2011 05:26


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 47 guests