Apache never loads my website

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Apache never loads my website

Postby colin3440 » 12. February 2011 01:02

I'm having trouble with apache running on my windows 7 machine. Every 5-10 page refreshes of my site seems to cause apache to stop responding. I don't get any errors (including in the apache error.log file) and it never times out but nothing on localhost will load. That includes phpmyadmin, all of my websites, and place that starts with http://localhost/. The only thing I can do to fix this is restart Apache through the XAMPP control panel which is a real pain in the butt. Has anyone experience this problem before? I'm not sure if it's being caused by the website I'm running but that would be Drupal.

Any help or suggestions would be greatly appreciated!
Posts: 1
Joined: 12. February 2011 00:53

Re: Apache never loads my website

Postby Sharley » 12. February 2011 01:25

Which version of XAMPP?
Which browser?
Have you tried with another browser to see if it is only browser related?
Try empty your browser's cache (Temporary Internet Files).
Try and increase the size of your browser cache, perhaps.

Any clues in the Event Viewer/Applications from the Administrator Tools menu.

Good luck and best wishes. :)
User avatar
AF Moderator
Posts: 3316
Joined: 03. October 2008 05:10
Location: Yeppoon, Australia Time Zone: GMT/UTC+10
Operating System: Win 7 Pro 32bit/XP Pro SP3

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 60 guests