How I can enable eaccelerator in XAMPP 1.7.4

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

How I can enable eaccelerator in XAMPP 1.7.4

Postby bogdanroxanutza » 28. January 2011 10:48

Hello!

How I can enable eaccelerator in XAMPP 1.7.4?

Thank you!
bogdanroxanutza
 
Posts: 10
Joined: 19. November 2009 23:06

Re: How I can enable eaccelerator in XAMPP 1.7.4

Postby Sharley » 28. January 2011 11:02

Try this:
\xampp\php\php.ini file uncomment this line
Code: Select all
[eAccelerator]
;zend_extension = "C:\xampp\php\ext\php_eaccelerator.dll"
Assuming a default installation in the root of C: drive - your path may be different.

Good luck.
User avatar
Sharley
AF Moderator
 
Posts: 3316
Joined: 03. October 2008 05:10
Location: Yeppoon, Australia Time Zone: GMT/UTC+10
Operating System: Win 7 Pro 32bit/XP Pro SP3

Re: How I can enable eaccelerator in XAMPP 1.7.4

Postby bogdanroxanutza » 28. January 2011 11:07

Hello!

Thank you for your answer! I will try that in a few minutes.
bogdanroxanutza
 
Posts: 10
Joined: 19. November 2009 23:06

Re: How I can enable eaccelerator in XAMPP 1.7.4

Postby bogdanroxanutza » 28. January 2011 11:17

Hello!

I did that + a reset but nothing happened. The memory consumption of my script is still the same.

Can anyone help me on this?

Thank you!
bogdanroxanutza
 
Posts: 10
Joined: 19. November 2009 23:06

Re: How I can enable eaccelerator in XAMPP 1.7.4

Postby Nobbie » 28. January 2011 11:49

bogdanroxanutza wrote:How I can enable eaccelerator in XAMPP 1.7.4?


You cannot enable eAccelerator in Xampp 1.7.4 - as it is (accidently) missing!

See viewtopic.php?f=4&t=44250 (German Post)
Nobbie
 
Posts: 8779
Joined: 09. March 2008 13:04

Re: How I can enable eaccelerator in XAMPP 1.7.4

Postby bitstream » 23. March 2011 12:22

Hi guys,
I run into the same problem but I manage to fix it.
Download eaccelerator for windows from here: http://www.apachelounge.com/viewtopic.php?p=17590
If you use apache download VC6, otherwise VC9.

Copy eAccelerator_ts.dll into ext and change the loading extension line to this:
Code: Select all
zend_extension = "E:\xampp\php\ext\eAccelerator_ts.dll"


If you go to phpinfo you will see that eaccelerator is loaded just fine.

Hope it helps.
bitstream
 
Posts: 1
Joined: 23. March 2011 12:18


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 53 guests