I have problem

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

I have problem

Postby amorousman » 23. January 2011 15:11

I am using xampp 1.7.1 in window server 3008 Rs2, but sometime apache are stoped automatical and I get a message have problem "Appache stoped working". I close the window, appache run again. Please tell me fix the problem.
Thank you so much
amorousman
 
Posts: 12
Joined: 23. January 2011 15:05

Re: I have problem

Postby Sharley » 24. January 2011 00:43

Please tell me fix the problem.
OK, "fix the problem!" :)


First read the \xampp\apache\logs\error.log file for clues.

Also read the Windows Event Viewer under Applications for clues.

Good luck.
User avatar
Sharley
AF Moderator
 
Posts: 3316
Joined: 03. October 2008 05:10
Location: Yeppoon, Australia Time Zone: GMT/UTC+10
Operating System: Win 7 Pro 32bit/XP Pro SP3

Re: I have problem

Postby amorousman » 24. January 2011 02:09

Thank you for your help,
this is message from event viewers: "Log Name: Application
Source: Application Error
Date: 13/01/2011 5:37:06 CH
Event ID: 1000
Task Category: (100)
Level: Error
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: OMTONLINE.xxx.xxx
Description:
Faulting application httpd.exe, version 2.2.11.0, time stamp 0x493f5d44, faulting module php5ts.dll, version 5.2.9.9, time stamp 0x49a56925, exception code 0xc0000005, fault offset 0x0000ad16, process id 0x2244, application start time 0x01cbb16b92190fd8.
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Application Error" />
<EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>100</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2011-01-13T10:37:06.000Z" />
<EventRecordID>2870</EventRecordID>
<Channel>Application</Channel>
<Computer>OMTONLINE.xxx.xxx</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>httpd.exe</Data>
<Data>2.2.11.0</Data>
<Data>493f5d44</Data>
<Data>php5ts.dll</Data>
<Data>5.2.9.9</Data>
<Data>49a56925</Data>
<Data>c0000005</Data>
<Data>0000ad16</Data>
<Data>2244</Data>
<Data>01cbb16b92190fd8</Data>
</EventData>
</Event>"
amorousman
 
Posts: 12
Joined: 23. January 2011 15:05

Re: I have problem

Postby Sharley » 24. January 2011 02:15

"Huston, we have a problem!". :)
See if there is help in these forum search results.

Good luck and best wishes.
User avatar
Sharley
AF Moderator
 
Posts: 3316
Joined: 03. October 2008 05:10
Location: Yeppoon, Australia Time Zone: GMT/UTC+10
Operating System: Win 7 Pro 32bit/XP Pro SP3


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 62 guests