Php ini path

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Php ini path

Postby bogaert-y » 26. October 2010 14:47

Goodafternoon all,

I have installed the XAMPP 1.7.3 version and have noticed
that the PHP doesn't get parsed.

When I look at the phpinfo() readout the:
Configuration File (php.ini) Path shows no value.

Also I installed the previous 1.7.0 version and this parses
the php since the:
Configuration File (php.ini) Path shows c:\windows.

Anyone got an idea why this doens't seem to work correctly in the 1.7.3
version.
I'm running it on a Windows server 2003 64bit RC2 machine.

thanks allready for the help!!!

Yannick
bogaert-y
 
Posts: 3
Joined: 24. October 2010 18:08

Re: Php ini path

Postby Nobbie » 26. October 2010 14:54

bogaert-y wrote:I have installed the XAMPP 1.7.3 version and have noticed
that the PHP doesn't get parsed.

When I look at the phpinfo() readout the


How can you look to phpinfo() when PHP does not get parsed?
Nobbie
 
Posts: 8779
Joined: 09. March 2008 13:04

Re: Php ini path

Postby bogaert-y » 26. October 2010 15:40

Yess indeed that is a good question.

When I go via the XAMPP control panel to
the Apache admin ( localhost/xampp ) I see
al the phpinfo().

BUT when I make a php page like:
<?php
phpinfo();
?>
it just shows me a blank page... when i load it as localhost/phpinfo.php.

How is this possible ?
bogaert-y
 
Posts: 3
Joined: 24. October 2010 18:08

Re: Php ini path

Postby Nobbie » 26. October 2010 16:16

bogaert-y wrote:BUT when I make a php page like:
<?php
phpinfo();
?>
it just shows me a blank page... when i load it as localhost/phpinfo.php.


Are you sure, you have "<?php" in your own script? Or did you start with "<?" instead?

Because "<?" does not work in Xampp standard setup (see short_open_tag in php.ini, which is set to "Off" since Xampp 1.7.3).
Nobbie
 
Posts: 8779
Joined: 09. March 2008 13:04


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 49 guests