newbie with xampp and blank page :( please help

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

newbie with xampp and blank page :( please help

Postby 2idpro » 21. October 2010 09:10

Hello,

I'm a french user of xampp. Xampp was initially installed on my pc but this PC went out of order yesterday !!! Fortunately, I saved my xampp installation on an external disk. Yesterday, I've copied pasted the installation from my external disk to a new PC.

I've relocated all paths from Xampp control panel and it worked ......... few hours. Now, It does not work. Many services are disabled :

In the status window from http://127.0.0.1/xampp/, I get:
- MySQL database DISABLED
- PHP ACTIVE
- Perl avec mod_perl ACTIVE
- Apache::ASP ACTIVE
- HTTPS (SSL) ACTIVE
- Common Gateway Interface (CGI) DESACTIVE
- Server Side Includes (SSI) ACTIVE
- IPv4 ACTIVE
- IPv6 DESACTIVE
- Serveur SMTP DESACTIVE
- Serveur FTP DESACTIVE

What I don't understand is that Apache and my sql appears as running (green flag) in XAMPP CONTROL PANEL.

When I try to connect to my local prestashop site, I get a blank page !!!!!!!!!!!!!!!

Help me please, I don't know what to do and I have to retrieve my database to import it to my website online ...

Thanks in advance
2idpro
 
Posts: 1
Joined: 21. October 2010 08:51

Re: newbie with xampp and blank page :( please help

Postby JonB » 21. October 2010 16:30

Did you set mySQL to be a service in the XAMPP Control Panel on the new machine?

Did you actaully take backups of your MySQL database using phpMyAdmin or mysqldump.exe???

:?:
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 60 guests