Xamap test page is working but php have problem !

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Xamap test page is working but php have problem !

Postby farshad » 11. October 2010 09:21

I installed the xamap on the Windows XP sp3 , the xamap test page that is also a php file working good ! , but when I inquire for getting the PHP info by creating the the file test.php as :
<?php
phpinfo();
?>
the IE after runing the http://localhost/test.php show error 404 ( Object not found!)
I should mention that I added the file test.php on the "C:\xampp\htdocs" ( that is my local host root )
another things is that xamap test page show php info corectly !
SO I think there must be a problem related with my PHP
farshad
 
Posts: 2
Joined: 11. October 2010 08:34

Re: Xamap test page is working but php have problem !

Postby stankrugger » 11. October 2010 16:52

I am still looking for the solution. I would be thankful if someone could help me.
stankrugger
 
Posts: 4
Joined: 06. October 2010 14:18

Re: Xamap test page is working but php have problem !

Postby JonB » 11. October 2010 18:40

stankrugger isn't seeking a solution, he/she/it is a signature spammer (they weren't the OP)

:shock:
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7

Re: Xamap test page is working but php have problem !

Postby farshad » 13. October 2010 14:22

thank you wole ! it was useful !
farshad
 
Posts: 2
Joined: 11. October 2010 08:34

Re: Xamap test page is working but php have problem !

Postby JenifferMilers » 30. October 2010 07:45

I hope that you have some content within that index.php file?
JenifferMilers
 
Posts: 6
Joined: 30. October 2010 07:38


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 61 guests

cron