Setup fails with missing file on Windows 7 with 1.7.3

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Setup fails with missing file on Windows 7 with 1.7.3

Postby Guy Scharf » 28. September 2010 03:29

I just downloaded the basic version of XAMPP 1.7.3 to my Windows 7 system. I ran the self-extracting RAR file and installed to G:\XAMPP. When the setup script starts automatically, I get this error:

Code: Select all
Warning: require(G:\xampp\install\xampp_xampp.php): failed to open stream: No such file or directory in G:\xampp\setup_xampp.bat on line 33

Fatal error: require(): Failed opening required 'G:\xampp\install\xampp_xampp.php' (include_path='.;.\pear') in G:\xampp\setup_xampp.bat on line 33


and, in fact, there is no xampp_xampp.php file anywhere on my system.

Help! What do I do now?

Thank you.
Guy Scharf
 
Posts: 2
Joined: 28. September 2010 03:21

Re: Setup fails with missing file on Windows 7 with 1.7.3

Postby drealecs » 28. September 2010 05:32

start all over again., that file must be there,
drealecs
 
Posts: 6
Joined: 29. October 2005 22:53

Re: Setup fails with missing file on Windows 7 with 1.7.3

Postby Guy Scharf » 28. September 2010 06:13

Right you are! Looks like I somehow got the upgrade file instead of the full install file. And I thought I was careful to click on the correct link. :oops:
Guy Scharf
 
Posts: 2
Joined: 28. September 2010 03:21


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: JJ_Tagy and 34 guests