tomcat eclipse java ee connection problem

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

tomcat eclipse java ee connection problem

Postby drealecs » 27. September 2010 20:26

Hello all,

I'm trying to create a new server runtime environment in eclipse 3.6.1 for the tomcat installation 6.0.20 in xampp 1.7.3 on windows. When I select the folder tomcat, the error that shows is:
The Apache Tomcat installation at this directory is version 6.0-snapshot. A Tomcat 6.0 installation is expected.

How can this be solved?
Is there a way to modify tomcat to report as beeing version 6.0? or modify eclipse to accept 6.0-snapshot?
Or shall I install tomcat in other ways?
drealecs
 
Posts: 6
Joined: 29. October 2005 22:53

Re: tomcat eclipse java ee connection problem

Postby drealecs » 28. September 2010 05:37

I fixed this by upgrading the tomcat server to 6.0.29 from http://tomcat.apache.org/download-60.cgi
The files needed was:
Binary Distributions:
Core 32-bit Windows zip
and
Deployer zip


I then changed the jre because I want to use the latest 6 version and finally everything works fine now.
drealecs
 
Posts: 6
Joined: 29. October 2005 22:53

Re: tomcat eclipse java ee connection problem

Postby evelynz8735 » 01. October 2010 10:02

drealecs wrote:I fixed this by upgrading the tomcat server to 6.0.29 from http://tomcat.apache.org/download-60.cgi
The files needed was:
Binary Distributions:
Core 32-bit Windows zip
and
Deployer zip


I then changed the jre because I want to use the latest 6 version and finally everything works fine now.

Thanks you for the post.
Hi guys, Im a newbie. Nice to join this forum.


__________________
watch free movies online
evelynz8735
 
Posts: 1
Joined: 01. October 2010 09:58

Re: tomcat eclipse java ee connection problem

Postby nimo » 15. October 2010 19:17

Hi,

Could you please specify how you upgrade xampp addon to 6.0.29 ?
I tried just replacing content of bin/deploy folders with the content of 6.0.29, but this does not work to me.
Appreciate your help here.

Thanks
nimo
 
Posts: 1
Joined: 15. October 2010 19:13


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 64 guests