Error 403 Problems with smt2

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Error 403 Problems with smt2

Postby Laughing Man » 04. August 2010 18:59

Hello, I'm hoping someone here can help me resolve the 403 error I keep receiving when trying to use simple mouse tracker (smt2). http://code.google.com/p/smt2/. I've been e-mailing with the author of the programming trying to resolve it, and he thinks it is a PHP error on my end. But despite installing a completely new installation of the full version of XAMPP (previous version was previous) in a new directory it still won't work. It should work with XAMPP since other people are using XAMPP with it (based on results from a Google search). And it's not a permissions error since I am using a Windows XP system (no need to chmod anything).

Here is what the access.log in Apache says.

Code: Select all
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:09 -0400] "GET /sm2/ HTTP/1.1" 404 1186 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:13 -0400] "GET /smt2/ HTTP/1.1" 200 2129 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:13 -0400] "GET /smt2/%3C?=CSS_PATH?%3Eadmin.css HTTP/1.1" 403 1174 "http://localhost/smt2/" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:13 -0400] "GET /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Ejs/jquery-1.3.2.min.js HTTP/1.1" 403 1174 "http://localhost/smt2/" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:13 -0400] "GET /smt2/%3C?=CSS_PATH?%3Etheme.css HTTP/1.1" 403 1174 "http://localhost/smt2/" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:13 -0400] "GET /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Ejs/flashdetect.min.js HTTP/1.1" 403 1174 "http://localhost/smt2/" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:13 -0400] "GET /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Ejs/setupcms.js HTTP/1.1" 403 1174 "http://localhost/smt2/" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:13 -0400] "GET /smt2/%3C?=CSS_PATH?%3Ebase.css HTTP/1.1" 403 1174 "http://localhost/smt2/" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:13 -0400] "GET /smt2/%3C?=SMT_AUX?%3E HTTP/1.1" 403 1174 "http://localhost/smt2/" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:13 -0400] "GET /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Ejs/flashdetect.min.js HTTP/1.1" 403 1174 "http://localhost/smt2/" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:13 -0400] "GET /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Ejs/setupcms.js HTTP/1.1" 403 1174 "http://localhost/smt2/" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:13 -0400] "GET /smt2/%3C?=SMT_AUX?%3E HTTP/1.1" 403 1174 "http://localhost/smt2/" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:16 -0400] "GET /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Efavicon.ico HTTP/1.1" 403 1174 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:16 -0400] "GET /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Efavicon.ico HTTP/1.1" 403 1174 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:20:19 -0400] "POST /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Esys/login.php HTTP/1.1" 403 1174 "http://localhost/smt2/" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"
127.0.0.1 - - [04/Aug/2010:09:26:12 -0400] "GET /smt2/ HTTP/1.1" 200 2129 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2"


And this is what the error.log says.

Code: Select all
[Wed Aug 04 09:20:13 2010] [error] [client 127.0.0.1] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map GET /smt2/%3C?=CSS_PATH?%3Ebase.css HTTP/1.1 to file, referer: http://localhost/smt2/
[Wed Aug 04 09:20:13 2010] [error] [client 127.0.0.1] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map GET /smt2/%3C?=CSS_PATH?%3Eadmin.css HTTP/1.1 to file, referer: http://localhost/smt2/
[Wed Aug 04 09:20:13 2010] [error] [client 127.0.0.1] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map GET /smt2/%3C?=CSS_PATH?%3Etheme.css HTTP/1.1 to file, referer: http://localhost/smt2/
[Wed Aug 04 09:20:13 2010] [error] [client 127.0.0.1] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map GET /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Ejs/jquery-1.3.2.min.js HTTP/1.1 to file, referer: http://localhost/smt2/
[Wed Aug 04 09:20:13 2010] [error] [client 127.0.0.1] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map GET /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Ejs/flashdetect.min.js HTTP/1.1 to file, referer: http://localhost/smt2/
[Wed Aug 04 09:20:13 2010] [error] [client 127.0.0.1] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map GET /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Ejs/setupcms.js HTTP/1.1 to file, referer: http://localhost/smt2/
[Wed Aug 04 09:20:13 2010] [error] [client 127.0.0.1] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map GET /smt2/%3C?=SMT_AUX?%3E HTTP/1.1 to file, referer: http://localhost/smt2/
[Wed Aug 04 09:20:13 2010] [error] [client 127.0.0.1] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map GET /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Ejs/flashdetect.min.js HTTP/1.1 to file, referer: http://localhost/smt2/
[Wed Aug 04 09:20:13 2010] [error] [client 127.0.0.1] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map GET /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Ejs/setupcms.js HTTP/1.1 to file, referer: http://localhost/smt2/
[Wed Aug 04 09:20:13 2010] [error] [client 127.0.0.1] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map GET /smt2/%3C?=SMT_AUX?%3E HTTP/1.1 to file, referer: http://localhost/smt2/
[Wed Aug 04 09:20:16 2010] [error] [client 127.0.0.1] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map GET /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Efavicon.ico HTTP/1.1 to file
[Wed Aug 04 09:20:16 2010] [error] [client 127.0.0.1] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map GET /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Efavicon.ico HTTP/1.1 to file
[Wed Aug 04 09:20:19 2010] [error] [client 127.0.0.1] (20024)The given path is misformatted or contained invalid characters: Cannot map POST /smt2/%3C?=ADMIN_PATH?%3Esys/login.php HTTP/1.1 to file, referer: http://localhost/smt2/


Any help is appreciated. Thank You! If I need to post more information, I will be more then happy too.
Laughing Man
 
Posts: 2
Joined: 04. August 2010 14:25

Re: Error 403 Problems with smt2

Postby Laughing Man » 04. August 2010 19:40

Err, sorry I don't speak German (Google Translate didn't help much either). But I'm trying to replace the current mouse tracking system we use for usability studies with smt2.
Laughing Man
 
Posts: 2
Joined: 04. August 2010 14:25

Re: Error 403 Problems with smt2

Postby JonB » 04. August 2010 19:41

JonB puts on his Spock costume and attempts a Remote VulcanMindMeld (a special case of RPC).

Nope, I cannot see into either your mind or that mysterious programmer's mind. :mrgreen:

Just to ask the obvious: Is the snt2 folder under \xampp\htdocs?
and where is jquery located?

Where are the CSS_PATH and ADMIN_PATH variables supplied from_and_or_set? is the %3C and %3E supposed to be parameter passes or a character substitution?

My offhand guess is a problem with escape sequences and/or fixed assumptions about the OS and how modules will be installed/located.

Good Luck
:roll:

have you tried contacting any of those other 'XAMPP Users'?

GFL
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 43 guests