PHPMyAdmin doesn't start in FF

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

PHPMyAdmin doesn't start in FF

Postby bf69 » 06. July 2010 20:44

Hi,

I've been using a XAMPP-installation on my Win7-laptop for several months now, I didn't have a problem.

Just now PHPMyAdmin refuses to start. The strange thing is, I used it earlier this evening, but now I get an error ""phpMyAdmin - Error
Cannot start session without errors, please check errors given in your PHP and/or webserver log file and configure your PHP installation properly." directly afterI log in.

The weirdest thing ofall is that I get this error in FF, but not when I log in with IE8, thn it works perfectly.

Anybody got an idea?
bf69
 
Posts: 5
Joined: 07. January 2010 16:56

Re: PHPMyAdmin doesn't start in FF

Postby bf69 » 07. July 2010 19:07

Okay, my laptop has been rebooted now a two times after this error, and magically phpmyadmin is functioning normally again.

I did absolutely nothing with any part of the Xampp-installation.

I don't know what happened, but it all right again now!
bf69
 
Posts: 5
Joined: 07. January 2010 16:56

Re: PHPMyAdmin doesn't start in FF

Postby JonB » 09. July 2010 02:52

you probably needed to clear your cache. Firefox and Chrome aften need cache dumps.

:mrgreen:
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 46 guests