Php parse problem

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Php parse problem

Postby pishisaurus » 28. June 2010 23:02

Hi,

After I upgraded to the latest version of xampp, everything looks fine except that a php program which used to work is not working any more after the code that calls the database by such a code "connection =
mysql_connect("localhost", "root",..." just dumps the php code inside the browser.

So, I need to know is there such a character that is not supported anymore?
Or, could I switch to a previous version of PHP in Xampp?

Thanks for your help,
pishi :roll:
pishisaurus
 
Posts: 3
Joined: 16. June 2010 07:42

Re: Php parse problem

Postby Altrea » 29. June 2010 05:12

An full example script would be nice to see what the problem is.

I guess it could be something with short_open_tags.
Try the forum search for that and check that out.

hope that helps
We don't provide any support via personal channels like PM, email, Skype, TeamViewer!

It's like porn for programmers 8)
User avatar
Altrea
AF Moderator
 
Posts: 8290
Joined: 17. August 2009 13:05
XAMPP version: several
Operating System: Windows 10 Pro x64

Re: Php parse problem-FIXED

Postby pishisaurus » 29. June 2010 23:01

Thanks my Apache friend!
I switched the short tags on in php.ini and it works now.
Thanks again
pishisaurus
 
Posts: 3
Joined: 16. June 2010 07:42


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 50 guests