Webilizer history file not updating

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Webilizer history file not updating

Postby tascar01 » 19. June 2010 08:28

I have re-built my server, re-installed XAMP and installed my website [url]http://tascarhome.selfip.com/index.html
[/url] but the webilizer history file is not updating since I put my web site into htdocs. what have I done wrong? and what do I need to do to get it working?
tascar01
 
Posts: 3
Joined: 19. June 2010 08:18

Re: Webilizer history file not updating

Postby JonB » 20. June 2010 00:55

Hi -

Is Apache correctly outputting its server log?

:?:
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7

Re: Webilizer history file not updating

Postby tascar01 » 20. June 2010 07:06

Hi JonB,

Not sure exactly which log you mean but if it's xampp/apache/logs/access.txt then yes that is being updated, have not looked at the file but the date modified keeps updating.

If this is not the file which one do I need to look at?

tascar01.
tascar01
 
Posts: 3
Joined: 19. June 2010 08:18

Re: Webilizer history file not updating

Postby JonB » 21. June 2010 15:32

Have you run Webalizer since converting? - it does not automatically 'do' anything... It has to read through the Apache log(s), crunch the numbers and output them, then... ==> that's is what updates the webalizer history (its a snapshotting system).

http://www.webalizer.org/simpleton.html

The history of your old server was in that 'old server' -- webalizer.hist, along with those .png files. I think you 'might' be able to concatenate the files but I'm not sure.

Good Luck
:mrgreen:
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7

Re: Webilizer history file not updating

Postby tascar01 » 21. June 2010 18:58

Thanks for that JonB,

After reading the Doc you pointed me to and looking at the Webilizer Dir, I looked at the batchfile and the first thing it did was look to see if a LCK file existed, so checked that out and I two LCK files, so I deleted them, then restored my old access file, used Notepad to cut and paste in to the main access file, ran Webilizer and all is now Ok.

Great !! Thanks for your help in pointing me in the right direction.

Once again many thanks, much appreciated.

tascar01.
tascar01
 
Posts: 3
Joined: 19. June 2010 08:18

Re: Webilizer history file not updating

Postby JonB » 21. June 2010 21:25

Great!

LOL - now I have to figure out why and how a WP install archive that has the right checksum could be missing a file, LOL...

:mrgreen:
User avatar
JonB
AF Moderator
 
Posts: 3210
Joined: 12. April 2010 16:41
Location: Land of the Blazing Sun
Operating System: Windows XP/7 - Fedora 15 1.7.7

Re: Webilizer history file not updating

Postby steeveherris » 23. June 2010 18:16

You should check out that you are updating it perfectly and then saving the updates and properly loading again. It will not happen all the things right than no problem will be there.
steeveherris
 
Posts: 2
Joined: 17. June 2010 05:49


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 55 guests